Dorian Popa, devastat pentru că nu mai poate urca la volanul bolidului său de lux: „Prostia costă. Mă uit și plâng”


Dorian Popa este măcinat de regrete, asta după ce, la finalul lunii octombrie, oamenii legii l-au prins la volan sub influența substanțelor psihoactive, dar și îmbrăcat doar în lenjerie intimă.

Faptul că a rămas pieton pare să-l deranjeze extrem de mult pe influencerul care are o colecție impresionantă de bolizi de lux în garaj.

„Prostia costă. Mă uit și plâng…mă uit”, este mesajul transmis de Dorian Popa, recent, pe pagina lui de Instagram, alături de o imagine cu mașina sa Lamborghini.

Amintim că, la data de 27 octombrie 2023, Dorian Popa a fost prins de polițiștii din Ilfov, în localitatea Domnești, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise la volanul autoturismului sau, dar și îmbrăcat doar în halat și în lenjerie intimă. În urma rezultatului drugtest, cântărețul a ieșit pozitiv la canabis.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a precizat Dorian Popa, recent, într-un videoclip postat pe YouTube după acel incident. 

Comentarii Facebook