Anamaria Prodan suferă din cauza afacerilor pe care le are în Dubai: „Îmi e rușine să zic că sunt româncă, 90% sunt escroci”


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pe lângă meseria sa de impresar sportiv, Anamaria Prodan deține afaceri în mai multe domenii. După ce a surprins pe toată lumea cu cazinoul de la Mamaia, acum vedeta a dezvăluit că are o afacere nouă și în Dubai. 

Deși era un mare motiv de fericire, se pare că nu a mers totul chiar atât de roz când vine vorba despre noua afacere din Dubai, iar vedeta a spus lucrurilor pe nume, și anume că românii au dezamăgit-o.

Mai concret, Anamaria Prodan și-a deschis o agenție imobiliară în Dubai, asta fiindcă primea din ce în ce mai multe mesaje, de la numeroși oameni care și-au dorit să facă investiții acolo, însă au ajuns să fie păcăliți de români. Fără a sta pe gânduri, impresara a decis să își deschidă un business în acest sens și totodată să-i ajute pe cei păgubiți pentru a-și recupera investițiile de la românii care dau țepe prin Dubai.

„Mi-am deschis agenție imobiliară, cumva după zeci de mesaje unde toți erau păcăliți, oameni care au vrut să investească în Dubai și au fost păcăliți de români. Mie îmi e rușine să mai zic că sunt româncă. Românii fac niște bani, muncesc mult pentru ei, vor să facă o afacere și vin alți români și îi prostesc. 

Eu cunosc acești domni care au pornit din neica nimeni pe stradă și sunt escroci, iar oamenii ăștia care au venit la mine au nevoie de ajutor, dacă nu se rezolvă, dacă nu putem descurca actele acelea, o să-i iau pe respectivii și merg cu ei în Dubai la poliție. 90% sunt escroci”, a spus Anamaria Prodan, la podcastul „Tare de tot”, conform Playtech.

Prodan este convinsă că o să rezolve situația, chiar dacă ceea ce a întâlnit, a făcut-o să nu se mai mândrească cu statutul de româncă atunci când iese în lume. 

Comentarii Facebook