Dorian Popa continuă să uimească lumea. Ultimul cadou pe care și l-a făcut costă 90 de mii de euro: „Mi-a recunoscut că are fake-uri”



Dorian Popa continuă să își uimească urmăritorii. Ultimul cadou pe care și l-a făcut artistul, în timp ce colegi de breaslă ai săi se plâng că le-au scăzut veniturile, din cauza anulării evenimentelor, în contextul pandemiei de coronavirus, costă 90 de mii de euro.

Motivul pentru care Dorian Popa nu are probleme cu banii în pandemie

Dorian Popa s-a descris ca o „șaorma cu de toate”, în sensul că își câștigă traiul atât ca actor și cântăreț, cât și ca vlogger. Artistul are peste două milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube și pe Instagram.

Sunt șaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a dezvăluit Dorian Popa, invitat la podcastul „Acasă la Cătălin Măruță”.

Ce cadou în valoarea de 90 de mii de euro și-a făcut Dorian Popa

Într-una dintre cele mai recente postări ale sale pe internet, artistul a dezvăluit că s-a răsfățat cumpărându-și încă o mașină de lux cu care să facă furori oriunde s-ar duce. El și-a făcut cadou un Mercedes EQC ce valorează între 85 și 90 de mii de euro. Noua achiziție vine după ce, în urmă cu ceva timp, Dorian Popa și-a accidentat un bolid.

A ajuns în familia Popa. Doamne, ce frumoasă e! Uite-o! Mânca-o-ar tata! Uite spatele ăsta ce frumos e! Și acum să vedeți interiorul. Ia vezi, tată!”, a spus într-un Instastory Dorian Popa, un împătimit al mașinilor de lux.

Dorian Popa, atacat de Oana Zăvoranu

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a fost atacat de Oana Zăvoranu, alături de care a filmat pentru serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1. Actrița a spus că artistul este ”tăticul mocangiștilor” și l-a acuzat că a făcut scandal într-un magazin de parfumuri, după ce în urma unei filmări acolo nu i s-a oferit nimic gratuit, ci doar o mică reducere.

E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte. L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: «Băi, nene, câte perechi ai?» Și îmi zice el: «Am la portbagaj toate perechile». Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a spus Oana Zăvoranu.


Comentarii Facebook