Dorian Popa, actorul din ”Pariu cu viața”, se retrage din serial

 

Dorian Popa, actorul care joacă rolul lui Andrei în serialul difuzat de Pro TV, ”Pariu cu viața”, se retrage din serial.

 

Din clipa în care am fost implicat în proiectul ”Pariu cu viața”, implicit și in LaLa Band, mi-am împlinit un mare vis din copilărie, acela de a fi artist. Momentul în care am participat la casting mi-a schimbat complet traiectoria vieții. Nu mi-am inchipuit nicio secundaăca eu, Dorian Popa, voi fi ales dintre 30.000 de tineri foarte talentați să fac parte dintr-un proiect de mare amploare ce urma să devina un fenomen național. Dar știu că a fost șansa mea să dau ce-i mai bun din mine și să-mi demonstrez în primul rând mie că pot. Și am reușit cu succes! De atunci au trecut aproape 2 ani, dar vă spun sincer că am trăit cei mai frumoși ani din viața mea (...)

 

Acum trec într-o nouă etapă a vieții mele, vreau să-mi împlinesc și alte visuri, iar pentru asta trebuie să-mi prioritizez planurile personale și să mă ocup de viața mea privată și în mod special de problemele de sănătate care au apărut și pe care trebuie să le iau în serios. Cel puțin pentru moment voi lua o pauză de la filmări și concerte, dar am încredere în voi că nu veți fi dezamăgiți și că o să îmi înțelegeți alegerea făcută”, a explica Dorian, conform site-ului protv.ro.

Comentarii Facebook