Luni 26 Septembrie

Doi părinți își dau în judecată fiul pentru că refuză să le facă un nepoțel, cu care să se joace la bătrânețe


Un cuplu din nordul Indiei îl dă în judecată pe unicul lor fiu şi pe soţia acestuia pentru că cei doi nu doresc să facă un copil după şase ani de căsnicie. Cuplul cere despăgubiri în valoare de 650.000 de dolari, relatează BBC.

Sanjeev şi Sadhana Prasad, în vârstă de 61, respectiv 57 de ani, au povestit că şi-au investit toate economiile din timpul vieţii în creșterea fiului lor. În plus au plătit atât pentru pregătirea lui ca pilot de avion, cât şi pentru nunta sa grandioasă, cu mii de invitaţi. Neobişnuitul proces a fost intentat din cauză că cei doi părinţi se simt "abuzaţi mintal" şi au cerut compensaţii în valoare de 650.000 de dolari în cazul în care nu vor avea un nepot în termen de un an. Fiul şi soţia lui nu au oferit încă declarații, scrie observatornews.ro.

Sanjeev Prasad a povestit că şi-a irosit toate economiile pe fiul său, trimiţându-l în 2006 la un curs de aviaţie care a costat 65.000 de dolari din Statele Unite ale Americii. În 2007, acesta s-a întors în India unde şi-a pierdut locul de muncă, iar familia l-a susţinut financiar încă timp de doi ani.

Părinţii i-au aranjat căsătoria tânărului în speranţa că vor avea un nepot „cu care să se joace la bătrâneţe", a povestit tatăl. „Este visul oricărui părinte să devină bunic". Sanjeev Prasad susţine că ar fi plătit pentru nunta fiului său, organizată într-un resort luxos de 5 stele, i-a cumpărat o maşină în valoare de 80.000 de dolari şi i-a achitat luna de miere peste hotare. Procesul va începe pe data de 17 mai.

Comentarii Facebook