Divorțul anului în România! De ce au decis Dinu Maxer și Deea Maxer să meargă pe drumuri separate


Dinu Maxer a reacționat pe Instagram după ce s-a aflat de divorțul de soția lui, Deea.

Dinu Maxer și soția lui, Deea Maxer, au divorțat la notar, iar gurile rele au vorbit despre motivele din spatele deciziei. Dinu Maxer a lămurit care au fost cauzele separării după 18 ani de relație.

”Dragii mei, având în vedere că sunt prea multe păreri pe internet și că decât să ne puneți voi eticheta în ceea ce privește motivul despărțirii, preferăm să facem noi ca să vă spunem adevărul.'', a declarat Dinu Maxer pe rețelele de socializare.

”Noi vom rămâne împreună tot timpul pentru că avem acești copii, ne despart doar câteva apartamente. Avem tutelă comună”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Dinu Maxer și Deea au decis să se mute în apartamente diferite, în același bloc. Dinu Maxer a mărturisit că nu mai locuiesc împreună de patru luni, iar fiul lor, Andreas, a decis să rămână la tată, iar cea mică locuiește cu mama ei.

Cerințele ei erau cele care se lăsau cu frustrări, de exemplu, faptul că eu nu îmi mai doream o evoluție și nu mai prezentam o ambiție în viața profesională. Eu am avut foarte multe proiecte, din păcate, ratate, care nu s-au legat, care nu s-au concretizat, să zicem așa. Asta să zicem că ar fi o problemă. Ea, în schimb, a evoluat senzațional și oarecum ce am simțit eu cumva e că mă lasă în urmă, cred. Asta este percepția mea”, a spus Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni.

Fiind artist și trăind cumva în zona asta, fiind cumva răsfățat, am trăit bine, nu m-am îmbogățit, dar am trăit bine. Mi-am format un principiu de viață care s-ar putea să supere multă lume. Decât să fac eforturi și să muncesc în plus pentru o mie de euro în plus, mai bine nu cheltui. E această limită. Probabil că Deea s-a simțit îngrădită de limitele pe care eu le-am fixat eu în viață”, a mai spus artistul.

Dinu Maxxer a înființat trupa AXXA, care s-a destrămat în 2004.

Pe parcursul celor 5 ani de AXXA, Dinu Maxer a fost membru al UCMR-ADA ca și compozitor, orchestrator și textier cu un vast repertoriu.

Deea Maxer, 33 de ani, este o artistă cunoscută și l-a cunoscut pe Dinu Maxer pe vremea când avea doar 16 ani. Ei s-au căsătorit acum 14 ani, iar artista povestea că Dinu Maxer a fost primul și singurul bărbat din viața ei. Chiar dacă între ei exista o diferență de vârstă de 16 ani, cei doi nu au ținut cont de gura lumii și au decis să pornească împreună pe același drum. S-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au doi copii superbi împreună, pe Andreas și Maysa.

Comentarii Facebook