Disney va recrea lumea din Avatar într-un parc de distracții. Vezi cum va arăta FOTO


Robert Iger, CEO Walt Disney, a anunțat în 2011 pentru prima dată despre planurile de a coonstrui o zonă cu tema Avatar la Disney World's Animal Kingdom, iar acum, la doi ani de la acest anunţ, compania a publicat primele imagini conceptuale ale proiectului din Florida.

 


Imaginile surprind o lumea cu munţi plutitori şi plante bioluminiscente, iar din câte puteţi observa nu este prezentat modul în care vor fi suspendate rocile. De asemenea, compania a publicat şi fotografii cu faimoasele animale zburătoare „Banshees” care par a transporta vizitatori, potrivit The Verge.

 



Prezentarea însă este doar un concept, cel mai probabil ca în realitate să fie vorba mai curând de o plimbare de amuzament într-un roller coaster sau ceva similar. Ideea, spune preşedintele diviziei de parcuri de distracţii Disney, Tom Staggs, este ca vizitatorul „să descopere senzaţia dată de o plimbare pe cer cu un Banshee”.

Vizitatorii vor avea și posibilitatea de a se plimba cu barca printr-o mlaştină populată de plante bioluminiscente.

 



Construcția va începe în 2014, iar parcul nu va fi deschis mai devreme de 2016, când se va lansa cea de-a doua parte a filmului Avatar.

Comentarii Facebook