Miercuri 24 Aprilie

Directia 5 concerteaza la Zilele Culturale Bontidene



Formatia concerteaza duminica, de la ora 20.30, in inchiderea evenimentului organizat la Castelul Banffy din Bontida.

 

Manifestarea de la Bontida debuteaza sambata cu demonstratii de calarie, de gastronomie, dar si un spectacol de iluzionism cu maestrul Belloni. In curtea castelului vor fi facute demonstratii de mestesuguri traditionale: olarit, impletituri si pietrarie. Sambata dupa-amiza este programat un concert de jazz sustinut de Transilvania Brass, unul de muzica clasica cu Markos Albert, Beres Melinda si Hortenszky Gyula si concertele sustinute de Trupa de acoperire si Piramis. Seara se incheie cu o demonstratie de calarie nocturna la lumina tortelor.

 

Duminica, de la ora 12.00, va fi prezentat spectacolul de teatru de papusi Cei trei purcelusi, apoi un spectacol folcloric sustinut de Ansamblul din Sic si de Ansamblul Somesana. Ansamblul Dor transilvan canta de la ora 18.00, urmat de Sava Negreanu Brudascu, de la ora 19.00. De la ora 20.30 concerteaza Directia 5, iar seara se va incheia cu un foc de artificii, programat la ora 22.30.

 

Festivalul de la Bontida are loc anual, in ultimul weekend al lunii august, pentru promovarea si mediatizarea castelului. Zilele Culturale Bontidene sunt organizate Fundatia Transylvania Trust si Primaria comunei Bontida.

 

Foto: directia5.com

Comentarii Facebook