Dialog ”otrăvit” între Monica Gabor și Măruță! El a întrebat-o de banii lui Irinel, iar ea a atacat-o pe Andra

 

Monica Gabor s-a contrat dur cu Măruță în studioul ProTV, după ce moderatorul a întrebat-o de banii lui Irinel Columbeanu și Mr. Pink.

 

Monica a făcut unele afirmatii demne de domeniul stiintifico-fantasticului despre Mr. Pink, iar Măruță ”i-a dat peste nas”. El a încercat să o facă pe interlocutoarea lui să admită că a stat cu Irinel Columbeanu pentru banii lui, nu din dragoste, și că s-a interesat și de situația financiară a lui Mr. Pink. 

 

N-a contat faptul ca Irinel are bani atunci cand l-ai intalnit, sincer? A contat treaba asta... Erau tentatii: masini scumpe, casa...”, a intrebat Maruta.

 

Pentru Irinel a fost foarte usor sa ma vrajeasca, sa ma impresioneze pentru ca eram un copil. A contat foarte mult cum s-a comportat cu mine, a fost foarte gentil cu mine pana aproape de final” a răspuns Monica.

 

Dar nici Mr. Pink nu e un amarat, adica n-ai plecat de la Izvorani de la o viata luxoasa la un bibliotecar... Sa nu-mi spui ca ai auzit de el direct la suflet te-ai gandit...” a mai întrebat Cătălin

 

Ba da, pentru ca asa se intampla uneori in viata. Tu cu Andra cum ai fost?”, a replicat Monica.

 

La noi a fost de suflet ca eu eram de la Targu Jiu ea de la Campia Turzii, cam aceeasi poveste era intre noi, dar la tine o fata din Romania s-a dus si l-a vazut pe Mr. Pink cu milioane...” a raspuns prezentatorul. 

 

Ar fi bine sa te imprietenesti cu Mr. Pink pentru ca el cunoaste foarte multe vedete si le-ar aduce aici la emisiune. A luat cina cu Brad Pitt si Angelina Jolie, eu nu eram acolo din pacate pentru ca mi-as fi dorit sa o cunosc pe Angelina”, s-a lăudat Monica.

 

Vreau sa te intreb ceva fara sa te superi pe mine: tu sigur nu bati campii in seara asta? Mi se pare de domeniul fantasticului toata treaba asta. M-ai lasat fara cuvinte, este bine sa mergi asa uneori in lumea basmelor”, a spus Maruta.

 

N-am luat personal intrebarile acide pe care mi le-ai pus pentru ca stiu ca esti vocea publicului” a mai spus Moni la final. 

Comentarii Facebook