Dezvăluirile actriței românce care a fost nevoită să se transforme în Elena Ceaușescu, pentru o producție de mare buget, care va ajunge pe ecranele tuturor


Personajul Elenei Ceaușescu își va face reapariția pe marile ecrane din România. Actrița Elvira Deatcu va intra în pielea personajului detestat de o țară întreagă. 

Actrița o va interpreta pe Elena Ceaușescu, într-o producție tip serial, de mare buget, care va fi intitulată „Spy/Master”. Se spune că serialul ar fi inspirat din viața generalului Ion Mihai Pacepa, fostul general de Securitate care a evadat în Statele Unite în anul 1978, astfel provocând furia dictatorului Nicolae Ceaușescu. „Spy/Master” are premiera în data de 19 mai, pe HBO Max, dar înainte de lansare, Elvira Deatcu a oferit niște detalii din culisele serialului și a recunoscut că este profund înfricoșată de personajul pe care îl interpretează, potrivit Playtech.

Elvira Deatcu și Claudiu Bleonț sunt actorii care au intrat în pielea soților Ceaușescu pentru serialul „Spy/Master”. Actrița a recunoscut într-un interviu faptul că a juca rolul Elenei Ceaușescu a fost o adevărată provocare, fiind primul personaj de care este, cu adevărat, speriată. 

Filmările pentru „Spy/Master” au început în Ungaria, iar proiectul a evoluat destul de rapid. Elvira și Claudiu s-au documentat singuri despre personaje. Timpul de repetiție ar fi fost unul scurt, dar fiind profesioniști, totul a decurs perfect.

„A fost foarte greu pentru mine și înspăimântător la început. Mi-a fost foarte greu, dar regizorul a crezut foarte tare în mine și în Claudiu. Am discutat cu el despre personaje. Din păcate, nu s-au putut face repetiții. Totul a fost pe repede înainte. Filmările au început în Ungaria, iar regizorul trebuia să plece. Nu am beneficiat de un timp de repetiții, dar am stat de vorbă și am înțeles despre ce este vorba. Apoi, am început să ne documentăm noi, singuri, cât am găsit surse. Sunt destul de puține surse”, a declarat Elvira Deatcu, pentru sursa citată anterior.

„Mă tot gândeam să nu îmi trimită personajul energie negativă!”

Din cauza surselor limitate, Elvira și-a construit personajul în lipsa detaliilor esențiale, astfel a reușit să o creioneze așa cum a știut ea mai bine. După cum știm, Elena Ceaușescu era o persoană detestată de un întreg popor, cu o personalitate înspăimântătoare. Elvira a încercat pe cât posibil să elimine energia negativă a personajului.

„Timpul nostru de pregătire a existat, noi am început mai târziu filmările, cam după o lună, dar era extrem de înspăimântător ca personaj, ca personaliate. Mă tot gândeam să nu îmi trimită personajul energia negativă. Încerc să o creionez pe Elena Ceaușescu, pentru că a fost o adevărată încercare”, a mai explicat actrița.

Comentarii Facebook