„Nu-mi vine să cred, tu vii să-mi pupi mâna?" - Maestrul Florin Piersic, vizibil emoționat de întâlnirea cu Bendeac, care a căzut în genunchi în fața sa


Mihai Bendeac a povestit despre prima sa întâlnire față în față cu maestrul Florin Piersic. Fostul jurat de la iUmor a aflat că maestrul teatrului și filmului a încercat să-l caute de foarte multă vreme.

Bendeac a mai subliniat faptul că va ține minte acest moment mereu și că este mândru că a avut ocazia, în sfârșit, să facă cunoștință cu maestrul Florin Piersic. 

La rândul său, Florin Piersic s-a lăsat cuprins de emoții în momentul în care l-a văzut pe Bendeac, având numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Bendeac.

Maestrul teatrului și filmului românesc l-a chemat pe fostul jurat de la iUmor la următorul spectacol pe care îl va susține pe scenă. Vizibil măgulit de intenția artistului, Bendeac a promis că îi va onora cu siguranță invitația.

„Tu știi ce însemni pentru mine? Tu ai vrut să îmi pupi mie mâna? Dacă tu îmi spui mie maestre, eu cum să îți spun ție? Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil!”.

Marele actor l-ar fi căutat de multe ori pe Bendeac, dar anumite persoane „binevoitoare” ar fi făcut ca acest lucru să fie imposibil. Actorul a ținut să le arate tuturor că s-a întâlnit cu Florin Piersic, fiind și idolul său, potrivit Radio Impuls.

„O ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani. Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane „binevoitoare” i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui.  I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Bendeac a mai recunoscut faptul că se inspira din fiecare discuție pe care o purta la telefon cu maestrul Florin Piersic și că așa a ajuns să-l imite în show-urile lui. El a declarat că acesta este actorul pe care îl apreciază cel mai mult.

„M-a sunat el. ‘Un minut te rețin…’. Am vorbit o oră și jumătate. Oricum, dacă aveam o emisiune în care-l parodiam, a doua zi mă suna și-mi povestea. De parcă nu eu scrisesem textul și-l interpretasem!(…) Dacă ar face cineva un top al celor mai charismatici actori și al celor mai iubiți actori din toate timpurile, în mod evident, există maestrul Piersic, câteva locuri libere și urmează alții”, a declarat, atunci, Mihai Bendeac.

Comentarii Facebook