Dezvăluiri șocante în lumea showbiz-ului: ”Eu abia am învățat să scriu”. Vezi aici ce vedetă a făcut declarația

După ce a făcut furori în lumea showbiz-ului autohton cu dieta prin care a reușit să slăbească 20 de kilograme, o vedetă șochează din nou cu o declarație pe Facebook.



Minodora a revenit în atenția publicului după ce a reușit să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp scurt, iar cum fanii sunt în număr tot mai mare pe rețelele de socializare, artista s-a simțit nevoită să le răspundă la urări și la intrebări. Printre laudele primite, Minodora a avut parte și de critici la adresa greșelilor gramaticale din postările sale.

Iată ce răspuns le-a dat artista fanilor săi de pe Facebook:"Dragii mei prieteni inca o data scuze pt lipsa de semne gramaticale gen puncte si virgule eu abia am invatat sa scriu asta pt cei care ma critica pt ca eu as vrea sa fiu prietena si cu ei nu sa ai deranjez atat de tare astept sa aflu si despre voi va rog sa fi ti puternici intot ceea ce faceti fruntea sus si tot inainte ca nu ne lasam noi asa cu una cu doua cum e vorba aia din popor vorbim data viitoare va pup cu drag va iubesc si va respect asa cum o faceti si voi cu mine... puuuuuup vb...".

Comentarii Facebook