Demi Moore "retusata" in Photoshop pentru o reclama la parfum

Demi Moore trebuie sa faca fata din nou acuzatiilor ca s-a folosit de "magia" Photoshop -ului pentru a parea mai tanara. Vedeta a fost acuzata si in noiembrie, cand a pozat pentru o revista din Statele Unite ale Americii, ca si-a "taiat" in Photoshop o parte din sold pentru a parea mai slaba.  

Demi Moore neaga acum ca s-ar fi lasat pe mana specialistilor pentru a parea mai tanara in reclama pentru parfumul Helena Rubinstein. Sotul vedetei, Aston Kutcher, a postat pe site - ul Twitter fotografii de la sedinta foto de anul trecut si diferentele sunt evidente. In reclama la parfum, care a aparut deja in diverse reviste, Demi Moore este mult mai tanara, pe cand in cea originala isi arata varsta, de 47 de ani..

Manupilarea fotografiilor a ajutat-o pe Demi Moore sa isi creasca volumul sanilor si sa scape de riduri. Parul starului de la Hollywood a prins ca prin minune volum.

In noiembrie vedeta din "Ghost" s-a enervat in momentul in care s-a speculat ca o bucata din soldul ei a fost pur si simplu sters intr-o fotografie prelucrata pentru revista "W Magazine".

Si atunci, Demi More a intrat pe Twitter pentru a discuta cu fanii si le-a spus ca nu creada nimic din ce se scrie pe seama ei. "Aici este fotografia originala, soldurile mele nu au fost atinse, nu credeti acest minciuni", a scris atunci vedeta pe site - ul de socializare.

Comentarii Facebook