Delia explică ținuta „spectaculoasă” de la Untold pentru care a fost criticată: „Femeia asta nu este întreagă la cap”


Delia Matache obișnuiește de fiecare dată să poarte ținute spectaculoase și să fie în centrul atenției. Vedeta a mărturisit motivul pentru care a ales să poarte o astfel de ținută la 35 de grade, la festivalul din Cluj.

Diva și-a obișnuit fanii cu ținutele ei spectaculoase, însă a fost criticată pentru outfit-ul pe care l-a purtat la Untold.

„Despre outfit-ul pe care l-am purtat ieri la Untold, că nu erau 35 de grade și că eu eram îmbrăcată în latex și aveam un hanorac cu glugă. Femeia asta e nebuna, femeia asta nu este întreagă la cap.

Cred că am slăbit ieri 3 kilograme. Data trecută când am cântat la Untold la aceeași oră a fost răcoare și m-am gândit că anul ăsta n-aș vrea să mă îmbrac în ceva foarte lejer, deși mai obișnuiesc.

Am vrut să fie ceva costumație pentru scenă, iar costumație la 35 de grade, mai greu. Am avut trei variante de costumație, toate diferite, asta era pe corp și puteam să port bocancii pe care i-am avut și care sunt foarte ușori'', a declarat Delia Matache pe contul ei de Tik-Tok.

@delia Cum am lesinat..(part1)

Comentarii Facebook