Delia a avut probleme la Untold: „Îmi plesneau venele pe cap” - FOTO


Delia a urcat pe scena Untold 2023, în a doua zi a festivalului, și a făcut un show de zile mari, însă ținuta aleasă i-a dat mari bătăi de cap artistei. Cântăreața a decis, în ciuda temperaturii ridicate, să îmbrace o ținută realizată complet din latex.

După ce a cântat preț de o oră, cântăreața a ajuns cu greu în culise unde s-a așezat imediat pe podea și a cerut apă.

deliajos.jpg

,,La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine... Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex. Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă", a declarat cântăreața pe o rețea de socializare.

  delia vene.jpg

Cântăreața a menționat că, în ciuda faptului că temperaturile au fost ridicate, concertul a fost minunat.

„A fost cel mai greu concert vreodată! Fizic l-am dus foarte greu. Dar a fost plin de adrenalină! A fost superb! Și foarte multă lume! Și la ora aia! Și în soarele ăla! Și vă mulțumesc foarte mult că ați fost alături de mine”, a concluzionat artista.

@delia Cum am lesinat..(part1)

Comentarii Facebook