Duminica 28 Aprilie

Ce tarif are Gheboasă pentru un concert! A fost la un pas să vină la Festivalul de Manele de la Cluj


Trapperul Gheboasă e subiect național, după apariția la Untold 2023, dar el e pe piață de 2 -3 ani și face furori în rândul tinerilor. 

Acesta a fost la un pas să ajungă la începutul verii, la Festivalul de Manele de la Cluj, dar au fost unele probleme. Organizatorii au fost dispuși să achite tariful de 3.000 de euro, dar trapperul a cerut să fie cap de afiș în locul lui Nicolae Guță, lucru imposibil.

Tariful lui Gheboasă este mult mai mic față de alți maneliști, dar este posibil să crească. 

La România TV a fost întrebată dacă îi creşte preţul după scandalul de la Untold, iar Gheboasă a spus ”Doamne ajută!”, fără a spune cât cere pentru un concert.

El a spus că fiscalizează tot. ”E foarte complicat să iei impozite pe un cadou pe care ţi-l dă unul”. ”Dacă e cazul fac şi parastase şi cumetrii, eu sunt acolo. Cânt orice gen, de ce nu şi la îngropăciune?”, a mai spus trapperul, când a fost întrebat dacă merge la nunți, botezuri, cumetrii, conform România TV

Toate (festivalurile – n.r.) mi-au dat cât am cerut, am cerut (anul acesta – n.r.) mai mult decât ceream de obicei. Visam la banii ăștia, nici nu puteam să-mi imaginez vreodată. Dar nu-mi place să vorbesc despre bani, să le zic oamenilor câți bani am făcut.

Pentru că acolo sunt copii de 16-17 ani care nu-și permit, doar speră. Sunt copii cu lipsuri, amărâți rău de tot, cade casa pe ei, n-au nici pâine acasă, nu pot să vin să vorbesc de mii de euro când copiii ăia se uită la mine și eu sunt exemplu pentru ei“, a spus Gheboasă la podcastul lui Măruță.

Nu este clar cât a încasat pentru concertul de la Untold, unde a cântat alături de alți trapperi pe scena Alchemy. Directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji, a comentat pe marginea controverselor apărute cu show-ul lui Gheboasă, care a cântat melodii în care înjura în ultimul hal, iar adolescenții știau toate versurile.

Unul dintre șefii Untold despre ”scandalul Gheboasă”: ”Noi nu am intervenit niciodată în actul artistic”

Comentarii Facebook