Delia a renunțat la terapie la doar două ședințe: „Era o dramă și am zis că nu vreau asta”


Delia este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, printre puținele care au reușit să reziste pe piața muzicală și să se reinventeze de fiecare dată. Cu toate că se bucură de mega succes pe partea profesională, blondina a avut și momente grele și s-a decis să facă terapie.

La un moment dat, Delia a ales să meargă la terapie pentru a găsi o rezolvare la problemele sale, însă a renunțat după doar două ședințe.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: „Vai, sărăcuța’. Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok”, a declarat Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu’.

Întrebată care crede că sunt semnele bătrâneții din punctul ei de vedere, Delia a explicat că atunci când devii părinte este clar că nu mai ești tânăr. Ei bine, nu s-a oprit aici cu declarațiile și a ținut să precizeze că și grijile îmbătrânesc foarte mult, mai ales atunci când ești persoană publică.

„Te responsabilizează foarte tare. Trebuie să devii un pic mai în vârstă decât ești ca să fii matur. Cred că, dacă ai foarte multe griji, dacă te interesează foarte mult mediul social și te raportezi foarte mult la asta, îmbătrânești”, a completat cântăreața.

Comentarii Facebook