Câți bani câștigă fiica Andreei Esca: ,,Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă”


Fiica Andreei Esca își câștigă banii din mai multe părți. Pe lângă o carieră de succes ca influencer și aparițiile sale televizate recente, Alexia Eram lucrează și ca  fashion editor la revista mamei sale. 

Tânăra de 23 de ani nu se sfiește să recunoască că o parte din succesul ei este datorat mamei sale, însă menționează că muncește foarte mult pentru reușitele ei.

„Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede.

Tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau. Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta”, a declarat Alexia. 

Alexia Eram câștigă suma de 2500 de euro lunar ca fashion editor la revista mamei sale A List.  

,,Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio.

Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice.

Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram, în cadrul podcastului a „Drive in with Andrei Niculae”. 

Mai mult, tânăra are și o firmă de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării, unde este singura angajată. Conform raportărilor făcute la ANAF, Alexia Eram a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro, informează Fanatik.ro

Alexia Eram primește și 2.500 de euro pentru fiecare ediție de la America Express. 


Comentarii Facebook