Efectul Armin de la Untold! Festivalieri cu brățări din anii trecuți au forțat accesul la Armin


Ediția din acest an a festivalului Untold a depășit orice așteptări pe toate planurile. Au fost cei mai mulți spectatori, cele mai tari concerte, dar și cele mai controversate, iar la final Armin a produs isterie. 

În zona de acces în festival a fost un alt show decât cel de la scena principală, unul al disperării. 

Voluntarii de la Untold au povestit că veneau persoane cu brățări găsite pe jos, cu brățări de anul trecut, pentru a intra la Armin van Buuren.

Parcă fugeau dintr-o închisoare spre libertate șii noi eram granița. Butoiul cu miere era înăuntru în Untold. Au început să sară gardurile și veneau cu brățări găsite pe jos sau false. Au încercat cu brățări din anii anteriori. Au fost peste 400 de oameni care au fost scoși duminică seara din festival. Era o psihoză. Trebuiau să ajungă în interior neapărat la Armin!”, a relatat voluntarul. Echipele de la acces au fost supuse unui stres enorm.

Au fost persoane care au spus că și-au pierdut brățara și vor să intre puțin pentru că au pierdut ceva. ”Dezamăgirea a fost mare când le spuneam că obiectele pierdute sunt în afara festivalului, la cort”, a mai spus voluntarul Untold.

Pe rețelele sociale erau discuții ciudate duminică. ”Oare dacă iau brățara cuiva, voluntarii se uită că nu semănăm în poză?”, întreba cineva. ”De obicei se uită, dar dacă e aglomerat poți intra. Depinde și cum vorbești cu voluntarii. Ei nu sunt plătiți, așa că nu au de ce să fie foarte stricți”, i-a replicat cineva. 

Comentarii Facebook