De vanzare pe eBay: "Opt cadouri nedeschise de la prietenul meu, care ma inseala"

Cu inima franta, Leanne Joseph, a postat pe situl eBay un anunt prin care isi vinde cadourile primite de la prietenul ei, dupa ce a aflat, cu doar trei zile inainte de Craciun, ca acesta o inseala.

Tanara, in varsta de 24 de ani, locuieste in orasul Huddersfield, din Anglia, si marturiseste ca a fost zdruncinata cand a aflat ca o colega de serviciu se culca cu prietenul ei de mai bine de trei ani.

Ea nu a mai avut puterea de a deschide cadourile de Craciun dupa aflarea vestii si a decis sa se razbune, postand pe eBay un anunt prin care vinde cadourile. Banii pe care ii va obtine in urma licitatiei vor fi donati unui spital.

In anuntul postat pe celebrul site de vanzare prin licitatie, tanara a scris ca "aici sunt o gramada de cadouri nedorite de Craciun, de la fostul meu prieten. Ne-am despartit pe data de 22 si nu ne vom mai impaca niciodata, deci eu nu vreau nimic din ce mi-a ales anul acesta".

Leanne Joseph a respins o oferta venita din partea unui potential cumparator, care i-a cerut si cardul personal pe care fostul prieten i l-a facut cadou de Craciun. Ea ii asigura pe cei care doresc sa cumpere darurile ca intre acestea ar putea fi o bijuterie si un parfum, dar si alte lucruri scumpe pentru ca ii plac "hainele de firma si fostul meu prieten stie asta".

Anuntul expira in 30 decembrie, asadar cei care vor sa cumpere cadourile mai au la dispozitie aproximativ o zi pentru a licita. Pretul de achizitie a celor 8 cadouri nedorite a ajuns la 112 lire sterline, iar la licitatie participa deja 28 de persoane.

Comentarii Facebook