De ce își ține Anamaria Prodan noul iubit ascuns: „Au venit fete antrenate în oraș”


Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou, însă de data aceasta vedeta dorește să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor. 

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara a încercat să-și refacă viața alături de Flavius Nedea, însă relația celor doi nu a durat prea mult.

De data aceasta, vedeta vrea să-și țină noul iubit departe de ochii curioși ai privitorilor, menținându-i identitatea secretă. 

„Nu mai află nimeni, când au aflat au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.

Impresara declară că deși a trăit, alături de familia ei, o viață extrem de publică, însă în viitor își dorește să păstreze anumite amănunte, mai ales cele din viața ei amoroasă doar pentru apropiații ei.

”Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, da suntem foarte ok și deschiși pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată”, a explicat Anamaria Prodan.Comentarii Facebook