Cum a adunat Vali Vijelie atâtea apartamente: ”Le-am pierdut numărul. Tata mi-a spus să mă pregătesc și pentru viitor”


Vali Vijelie este unul dintre cei mai bogați maneliști din România. Ajuns la 53 de ani, Vali Vijelie are atâtea apartamente cumpărate, încât le-a pierdut numărul. 

Invitat în emisiunea ”În oglindă”, Vali Vijelie a vorbit despre vorbele de învățătură pe care i le-a transmis tatăl său.

Tata tot timpul mă învăța să am grijă ce fac cu banii mei. Mi-a spus să îmi fac plăcerile, dar să mă pregătesc și pentru viitor. Îmi amintesc că după Revoluție a văzut că era Legea ilicitului și m-am dus și mi-am luat mașină. El se uita la mine, vedea că eu câștig mulți bani și mi-a spus să pun mâna să fac ce îmi spune el: «La parter cineva vinde o garsonieră, vezi că la etaj cineva vinde». Nu am înțeles atunci de ce mă punea să cumpăr case. Noi aveam un apartament cu trei camere. (…) Am cumpărat și casa și de fiecare dată mă gândesc la ceea ce îmi spunea el atunci”, a explicat Vali Vijelie, în emisiunea online ”În oglindă”.

Acesta a investit bani mulți în imobiliare.

Da, îi investesc în imobiliare pentru că el mi-a spus așa: ai grijă că orice cal ajunge gloabă. Dacă nu îți faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri. Nu trebuie să ajungi la mila nimănui. Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață.(…) Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar puteam să fiu mai departe”, a mărturisit artistul.

El nici nu mai știe câte apartamente a reușit să adune.

Dumnezeu știe când să ți le dea și atunci când trebuie. Sincer să fiu nu știu, pentru că niciodată nu le număr. Am destule încât să-mi permit la ora actuală tot ce vreau”, a concluzionat manelistul.

Comentarii Facebook