Ciprian Marica despre misterul episodului ”prosopul” de la Cluj! ”Povestea era mult mai veche și arătată în momentul în care trebuie”


Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale, a elucidat misterul episodului ”prosopul de la Cluj”, când a fost filmat pe holurile unui hotel, după un episod amoros cu Ana Muntean, realizatoare tv.

Marica a fost prezent la primul podcast al Anamariei Prodan și a făcut lumină în scandalosul episod. 

Au trecut ceva ani de atunci, mulți ani și realitatea e cu totul și cu totul alta. N-am ales și nu am vrut să vorbesc niciodată despre asta pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că… și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul. N-aș dori să dau apă la moară  sau să continui chestia asta.

Este vorba iarăși despre o nuanțare și o amploare a situației. Sigur era pandemia, am înțeles-o atunci cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul în care trebuie, la momentul care trebuia”, și-a început Ciprian Marica dezvăluirile.

Nu eram căsătorit, nu aveam nici un contract cu cineva semnat… Bineînțeles că nu sunt mândru de ce am făcut, am și spus-o, mi-am și asumat public. Nu mi-aș fi dorit niciodată să apar public în situația aia. Nu a fost chiar o răzbunare, hai să nu-i spunem așa, dar s-au întâmplat niște lucruri care au dus la situația aia. Am fost sunat și mi s-a propus de multe ori să cumpăr filmarea aia, dar am preferat să nu o fac. Am zis: „Dă-o publicului!”, tocmai că nu am vrut să am ceva de ascuns niciodată. Am fost mereu asumat!”, a mai spus Ciprian Marica.

Ciprian Marica era la acea vreme într-o relaţie cu Ioana Marcu, alături de care este şi în prezent, cu care are doi copii. La rândul ei, Ana Muntean a fost iertată de soţ pentru infidelitate!Impresara de fotbal a decis să-și facă podcast și va pune întrebări incomode vedetelor din fotbal și din lumea showbiz-ului.

Spune mai multe Ciprian Marica, rămâne să vedeți în podcastul de pe contul meu de YouTube, care este o fereastră către carierele de succes ale fotbaliștilor de top, dar și către perspectivele și experiențele unor personalități influente din diverse sfere ale vieții moderne. Am decis să nu mai fiu doar eu cea întrebată și chestionată pe toate părțile,să fiu eu cea care pune întrebările”, a spus impresara, pentru Click!

Ciprian Marica (38 de ani) este în continuare într-o relație cu Ioana Marcu, de profesie medic,cu care are doi băieți, Albert Andrei și Ethan Ioan. 

Tânăra a decis să treacă peste episodul “prosopul” și a rămas împreună cu fotbalistul de dragul celor doi copii pe care-i au împreună. Marica și Ioana Marcu sunt împreună din 2016, dar nu sunt căsătoriți. 

Ana Muntean este antrenoare de fitness și are o emisiune tv.

Ce face acum Ana Muntean, soția infidelă surprinsă cu Ciprian Marica în hotel la Cluj

Comentarii Facebook