De ce înșală femeile în funcție de zodie. Motivul care le determină să facă acest lucru


De ce înșală femeile în funcție de zodie. Infidelitatea poate avea la bază foarte multe motive: de la răzbunare, plictiseala și dorința de ceva nou, până la un gol emoțional resimțit din cauza unei relații care nu merge foarte bine. Astrologia ne dezvăluie slăbiciunile fiecare zodii și ne ajută să descoperim circumstanțele în care fiecare semn poate ajunge să își înșele partenerul.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. BERBEC

Deși Berbecii sunt stabili într-o relație, firile lor energice pot ajunge în punctul în care să înșele din dorința de a-și condimenta viața cu ceva nou. Berbecii sunt întotdeauna în mișcare, iar dacă partenerul nu poate să țină pasul cu nativele acestei zodii, ele înclină să își vadă de drum în continuare. De asemenea, aceste femei au nevoie de atenție și dacă simt că nu primesc cât li se cuvine, s-ar putea îndrepta către o persoană care îndeplinește această condiție. O femeie Berbec trebuie să primească multă afecțiune fizică și la pat are nevoie de o nouă scânteie.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. TAUR

Taurii sunt printre cele mai stabile zodii, motiv pentru care șansele să înșele sunt foarte mici. Totuși, nativele ar putea ajunge infidele dacă ar simți că partenerul lor le înșală. Ele nu iartă prea ușor și nu suportă să fie trădate, iar acesta ar fi cam singurul motiv pentru care acest semn astrologic ar călca strâmb.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. GEMENI

Dualitatea acestui semn le face pe native să fie niște iubite/soții afectuoase, însă, în același timp, să râvnească după o permanentă stimulare intelectuală. Dacă partenerul nu le oferă mereu o provocare mentală, femeile Gemeni ar putea să își îndrepte atenția către altcineva, însă, în general, șansele sunt să se implice într-o aventură mai degrabă emoțională decât fizică. Pentru a le avea alături pe termen lung, iubiții lor trebuie să le ofere în permanență acea stimulare mentală la care rânvesc nativele.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. RAC

Pline de afecțiune, sensibile și devotate, nativele din Rac ajung foarte greu să își înșele partenerul. Totuși, dacă au o stimă de sine prea scăzută, o aventură poate deveni un act de autovalidare pentru egoul lor. Dacă femeia Rac este prea sensibilă și nu se simte iubită, ar putea căuta aprecierea în altă parte. Ea nu poate fi fericită decât dacă primește constant dovezi de afecțiune, care să o facă să se simtă ca cea mai importantă ființă din lume.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. LEU

Ca și Berbecul, Leul este un alt semn care adoră dramatismul și adrenalina. Adaugă la această informație și faptul că nativele vor să fie în centrul atenției în permanență și să fie pe locul 1 în tot ceea ce fac. Leoaica poate fi ținută în loc de partide de sex cât mai incitante și creative. Și, bineînțeles, partenerii lor trebuie să le laude constant performanțele remarcabile.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. FECIOARĂ

Nativa acestei zodii este foarte serioasă și critică, iar tendința ei este de a prinde rădăcini într-o relație și de a nu călca strâmb. Pe de altă parte, pe cât de ușor găsește Fecioara nod în papură, pe atât îi este greu să accepte critica altora. În plus, dacă are senzația că partenerul nu își dă silința pentru ca relația să meargă bine, Fecioara ar putea înșela în vreme ce își caută pe cineva nou. Atâta timp cât îi arăți nativei că o iubești așa cum este ea, vei avea o parteneră loială și iubitoare.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. BALANȚĂ

Nici Balanța nu este un semn cu tendințe de infidelitate, însă, prin natura ei, este foarte prietenoasă și flirtează mereu, uneori chiar și fără să își dea seama. Se întâmplă ca o Balanța să intre în acest joc al seducției din pura dorință de distracție, însă să se ajungă prea departe. Nativa are nevoie ca partenerul să îi fie și cel mai bun prieten, alături de care să se distreze și să se simtă iubită, caz în care șansele sunt minime să devină infidelă.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. SCORPION

Dintre toate zodiile, Scorpionii sunt cel mai adesea asociați cu infidelitatea, din cauza naturii lor enigmatice și a pasiunii vulcanice pe care o țin închisă în sinea lor. Dacă intră într-o relație serioasă, Scorpionii sunt loiali, însă au adesea probleme cu încrederea în ceilalți. O nativă a acestei zodii ar putea deveni geloasă din nimic și s-ar putea răzbuna pe partener printr-o aventură. În plus, ea are nevoie de partide de sex incendiare, așa că iubitul ei trebuie să fie dispus să experimenteze mereu ceva nou.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. SĂGETĂTOR

Ca toate semnele de foc, Săgetătorul are mereu nevoie de o aventură, iar această idee se extinde și asupra relațiilor și vieții intime. Mereu în mișcare, nativa acestui semn intră greu în relații de lungă durată, însă, atunci când o face, are tendința de a lua lucrurile în serios. Firea ei jucăușă o poate determina să flirteze un pic peste măsură uneori, însă cazurile în care chiar se ajunge la înșelat sunt destul de rare. Cea mai sigură cale de a face o nativă din Săgetător să dispară din peisaj este să îi fie îngrădită libertatea.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. CAPRICORN

Calmi și echilibrați, Capricornii nu au probleme cu loialitatea, deoarece dețin destul autocontrol pentru a se opri înainte de a călca strâmb. Însă, atunci când simt că nu sunt respectate și admirate destul, nativele ar putea deveni complet nemulțumite de relație. Vestea bună este că au destulă onoare încât să iasă mai degrabă din relație, decât să fie infidele.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. VĂRSĂTOR

Detașate și intelectuale, femeile Vărsător nu sunt foarte romantice, însă au nevoie de afecțiune și apreciere, ca orice altă zodie. Pe de altă parte, ele pot fi atât de prinse în ideile lor, încât pot ajunge să își neglijeze partenerii și să ajungă chiar ele în situația de a fi înșelate. Singura situație în care femeile Vărsător ajung să înșele este când se instalează monotonia. De aceea, partenerii lor trebuie să aibă mereu grijă ca imprevizibilul să nu dispară din relațiile cu narăvașele native.

De ce înșală femeile în funcție de zodie. PEȘTI

Visătoarele native ale acestei zodii au o imaginație bogată și se lasă cuprinse de ideea romantică a iubirii eterne. Deși aceasta este ceea ce le face pe native loiale, în general, ea poate deveni și motivul nefericirii lor. Atunci când o femeie Pești își dă seama că relația ei nu este cea din basmul la care visa, ea va deveni vulnerabilă și va putea fi vrăjită de cineva care îi promite luna de pe cer. Partenerii Peștilor trebuie să păstreze magia cu momente romantice, în care să le amintească iubitelor că destinul îi unește.

Când încercăm să aflăm de ce înșală femeile, indiferent că ne raportăm la zodii sau nu, motivele sunt, în general, de ordin emoțional, nu fizic. Oricare ar fi semnul ei astrologic, o femeie are nevoie în primul rând de afecțiune și de acea legătură inefabilă cu partenerul ei, pe care nimic nu pare să o poată distruge.


Comentarii Facebook