De ce a fost dat afară Cornel Patrichi de la Dansez pentru tine

 

Coregraful Cornel Patrichi a fost dat afară de la emisiunea ”Dansez pentru tine” și a fost anunțat telefonic, de un simplu angajat.

 

În locul lui Cornel Patrichi a fost numit Edi Stancu. 

 

L-au pus pe un băieţel, Robert, care nu are nici o funcţie de conducere, să mă anunţe că nu mai vor să lucreze cu mine. Trebuia măcar un şef să îmi spună acest lucru. L-au pus pe bietul om să facă treaba asta. El mi-a explicat că s-a decis să se folosească un juriu de 4, şi nu 5 persoane. Abia apoi am aflat, din presă, că, de fapt, sunt tot 5, căci l-au adus pe Edi Stancu”, a declarat Cornel Patrichi.

 

Mona Segall, producător general al emisiunii ”Dansez pentru tine”, a spus că între dansatori sunt diferențe mari și că e nevoie de coregraful Edi Stancu să aprecieze evoluția fiecăruia, pentru că îi cunoaște cel mai bine.

 

De această dată, avem unele vedete foarte bine pregătite, care vin cu un bagaj de cunoștinte artistice foarte mare (Oana Ioniță este coregraf și dansator, Daniel Max Dragomir, dansator), iar altele care nu au avut până acum nici o legătură cu dansul. Tocmai pentru că există perechi de niveluri foarte diferite, trebuie să existe un om care să poată compara evoluția concurenților, felul în care au intrat în competiție și modul în care au înțeles să se dedice cazului pentru care luptă. Pentru acest nivel al competiției este nevoie de o persoană în juriu care să știe exact cum au venit concurenții la această competiție, care era nivelul lor, dar mai ales cum au evoluat. Edi Stancu este și consilierul coregrafilor și este persoana care înțelege cel mai bine gradul de implicare al tuturor perechilor din concurs. Publicul votează visul concurenților și e foarte important ca cineva să cântărească foarte bine cât au luptat concurenții și vedetele pentru împlinirea cazului respectiv. Nu este prima dată când facem o schimbare în componența juriului”, a spus Mona Segall, citată de EVZ.ro. 

Comentarii Facebook