De ce a divorțat Elena Băsescu. Ce slujbă are și alte detalii

 

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, a povestit despre motivele divorțului de Bogdan Ionescu.

 

Am acordat un interviu revistei Viva în care am vorbit despre noua mea viaţă, despre creşterea copiilor, familie şi priorităţile pe care le am în acest moment”, spune fiica mai mică a fostului președinte Traian Băsescu. 

 

Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună.

 

De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri”, spune Elena Băsescu, în interviul pentru Viva.

 

Fostul model a fost întrebat și ce principii aplică acum în educația copiilor: ”Nu am nici reţete secrete, nici bagheta magică a lui Harry Potter, nici păreri duse la extrem, care sunt la mare modă acum şi polarizează societatea. Sunt o mamă normală. Iau fiecare zi aşa cum este şi încerc să mă descurc cât mai bine cu putinţă. Nu le fac copiilor mei o alimentaţie raw-vegană sau bio, ei trebuie să ştie gustul tuturor alimentelor. Îmi doresc foarte mult să îmi cresc copiii aşa cum ne-a crescut mama pe mine şi pe sora mea, după cartea de bucate a Sandei Marin. Cred că este foarte important să simtă dragostea, grija şi interesul pe care le ai faţă de ei în fiecare etapă a dezvoltării lor. Timpul petrecut cu ei este cel mai preţios dar pe care îl poţi face copiilor tăi. Ei sunt prioritatea absolută pentru mine. Vreau, de asemenea, să am nişte copii echilibraţi din punct de vedere emoţional, motiv pentru care nu-mi doresc ca tatăl şi bunicii paterni să lipsească din viaţa lor”, a mai spus Elena.

 

Elena Băsescu lucrează acum la Camera de Comerț și locuiește într-un cartier rezidențial de la marginea Bucureștiului.

 

Ea a fost europarlamentar timp de 5 ani.

Comentarii Facebook