Cel mai mare site de filme pentru adulți vrea să cumpere celebra aplicație Vine. Cum vor să o folosească



Compania Twitter a anunțat, în această sătpămână, că va închide aplicația Vine, însă deja există cumpărători interesați de achiziționarea ei.

Celebrul site pentru adulti Pornhub a anuntat ca vrea sa salveze Vine, aplicatia de video sharing, anunta Independent. Site-ul i-a trimis o scrisoare oficiala CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, oferindu-se sa cumpere Vine, aplicatie ce apartine de Twitter, potrivit yoda.ro.

Site-ul pentru adulti spera sa salveze astfel aplicatia si sa o transforme într-un serviciu care oferă conținut pentru aadulți, fiecare clip urmand sa dureze maxim 6 secunde.

"Compania mea, site-ul numarul 1 pentru adulti cu peste 60 de milioane de vizitatori zilnici, are multe in comunt cu Vine. Acum, inainte sa-ti dai ochii peste cap, asculta-ma Jack. Suntem interesati sa cumparam Vine de la tine. Ne-am gandit ca din moment ce Twitter renunta la ea si urmeaza sa fie concedieri semnificative, tu si actionarii ati putea beneficia de o infuzie de capital din vanzarea Vine" a scris CEO-ul Pornhub, Corey Price, in scrisoarea oficiala trimisa catre Jack Dorsey.

Comentarii Facebook