DAYAH MARI a lansat piesa ”Dame chocolate” ASCULTĂ noul HIT

 

Andreea Maria Vârlan în colaborare cu Dj Hara a lasat piesa ”Dame chocolate”. Tânăra este impresarită de clujeanul Nicholas Alejandro.  

 

Artista a adoptat un nou look o dată cu lansarea noului single, dar și noul nume de scenă, DAYAH MARI.

 

Este o piesă ritmată,intensă, care te face să dansezi instantaneu,dar mai ales delicioasă, având în vedere ingredientul folosit în titlu. Sunt un fan al ciocolatei, dar aici este mai mult vorba despre dragoste. Pentru partea instrumentală am colaborat cu Dana Neacșu,cunoscută publicului sub numele de Dj Harrașsi cu Dj Theo, iar versurile sunt făcute de mine. Este o expresie pe care am vrut să o folosesc de mult într-o piesă, iar Dana mi-a dat această oportunitate. Pe această cale aș vrea să-i mulțumesc pentru încrederea acordată. Vă invit să gustați din noua mea piesă", a declarat cântăreaţa.

 

DAYAH MARI a lucrat, în ianuarie 2011, cu echipa celebrului rapper american Eminem și a înregistrat la studiourile din Detroit, FBT Studios piesa ”Inside my dream”.

 

Artista lucrează acum la o piesă în limba spaniolă și colaborează cu Band-ul lui Nicholas Alejandro (n.red. Ghior Nicolae Alexandru, numele adevărat) care o și impresariază. 

 

Cei doi lucează acum la două piese noi.


Comentarii Facebook