Dan Negru face un apel pentru a salva un simbol al României: ”Mamaie , caută-ţi nepoţii!”



Prezentatorul Dan Negru este foarte dezamăgit de recentele întâmplări care au transormat una dintre cele mai importante competiții muzicale din România într-o ”epavă” pe cale de dispariție.

Dan Negru și-a amintit cu nostalgie de momentele în care festivalul Mamaia reușea să obțină audiențe record și a tras un semnal de alarmă asupra faptului că a devenit cu timpul o simplă amintire.


"Citesc şi aud că festivalul Mamaia e la mâna unor fonduri anul ăsta şi că sunt şanse mici ca el să mai existe.

Am prezentat Mamaia de două ori şi ţin minte că într-o dimineaţă, după o seară de festival, Titus Munteanu, producătorul showului , ne-a spus la micul dejun că în seara de dinainte audienţa tv a festivalului a fost cu mult peste cea a unui meci dintre Dinamo şi Real Madrid, difuzat în acelaşi timp...

Nu festivalul e vinovat pentru ce a ajuns azi ci amatorismul celor care l-au transformat în toţi anii aştia într-un produs anacronic, învechit şi fără vlagă. Nu cred că Mamaia, îmbrăcată ca-n 2013, nu poate să redevină o atracţie pentru nepoţii care au uitat-o! Dar cine s-o îmbrace pe mamaie ca-n 2013? Mamaie, caută-ţi nepoţii!", a postat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook