Dan Bittman face lumină în cazul concedierii de la Antena 1: ”Am aflat din presă că am fost dat afară”



Fostul jurat al concursului X factor, an Bittman, a făcut lumină în privința zvonurilor care spuneau că acesta a fost dat afară de la emisiune din cauza unui serial în care joacă, la postul concurent Kanal D.

Bittman a precizat că a aflat din presă că a fost dat afară, însă a anunțat că nu se mai află sub contract cu postul de televiziune Antena 1 încă de anul trecut.

"Am aflat cu stupoare din presă faptul că sunt dat afară de la Antena 1. Probabil că cineva care îmi vrea "binele" a vehiculat această informaţie. Eu nu mai sunt sub contract cu Antena 1 de anul trecut, când s-a terminat X Factor. Urma să ne întâlnim să discutăm săptămâna trecută, dar nu am avut timp, pentru că am fost plecat la Chişinău. Dacă o să-şi dorească cei de la X Factor să mă coopteze în sezonul următor în juriu, nu voi avea nimic împotrivă. În mai, probabil, o să reînnoim contractul", a declarat Dan Bittman pentru libertatea.ro.

În cazul în care șefii trustului nu îl mai doresc înapoi și îl înlocuiesc cu Horia Brenciu, solistul Holograf spune că nu are nimic împotrivă cu acest lucru.

"Nu aş avea nimic împotrivă. Şi eu, şi Delia, şi Cheloo am venit ca juraţi, după un juriu diferit cu care a început emisiunea. Nu e nimic de comentat, pentru că nu pot să comentez politica postului", a mai spus cântăreţul.

În privința faptului că ”despărțirea” de trustul Intact ar fi survenit din cauza faptului că artistul joacă într-un serial de la Kanal D, Bittman a spus că nu are nicio legătură cu acest lucru.

"Nu au avut nimic împotrivă să joc în serialul de la Kanal D. Am acceptat să joc pentru un bun prieten. Este o apariţie episodică, nu un rol permanent, nu s-a supărat nimeni", a mărturisit artistul.

Comentarii Facebook