Dacia Faimoasă din New York. Clipul românului care promovează SINGUR România în SUA - VIDEO

 

Mihai Jitianu sau Jiti, cum îi spun prietenii, se recomandă a fi singurul român care conduce o Dacie în America. El a realizat un clip cu mașina lui, pe străzile New York -ului, iar imaginile sunt fabuloase. 

 

Daca ai vazut candva o Dacie, daca ai condus una, daca tatal tau a avut una la un moment dat, daca ai reparat-o doar cu patent si surubelnita, daca te duceau la scoala parintii cu ea, daca e prima masina pe care ai avut-o, daca ai facut scoala de soferi pe ea, daca iti doresti acum una, daca te simti mandru cand o vezi prin New York, daca ti-a placut acest filmulet si daca l-ai dat mai departe... inseamna ca esti nostalgic si ca ti-e dor de trecut! Daca ai facut asta, inseamna ca esti de-al meu, inseamnca ca ai mestecat cel putin o guma turbo si ca mirosul acela de cocktail de fructe iti tresare amintiri. Daca ai citit pana aici iti dai seama ca timpul trece foarte repede si au trecut ani buni de cand mergeai cu cheia la gat legata cu un siret. Inseamnă ca ca si tu te-ai jucat cu o pusca cu corneturi sau ai sarit elasticul. Va salut respectuos si va urez tot binele din lume!”, scrie Mihai Jitianu sau Jiti, cum îi spun prietenii, singurul român posesor de Dacie din America.

 

Mașina românului a întors tote privirile și chiar are o pagina de Facebook dedicată. Pe Jiti.ro sunt postate fotografii și clipuri în care Dacia este filmată, dar și imagini în care Mihai Jitianu promovează intens România peste Ocean.

 

Din păcate, în România, Daciile sunt considerate învechite, iar din imagini se poate vedea atitudinea americanilor, care privesc o mașină din 1980 drept clasică.



Comentarii Facebook