Cupidon îți dă întâlnire la Iulius Mall Cluj, de Valentine`s Day (P)


Iulius Mall Cluj te surprinde, de Valentine`s Day, cu întâlniri pe nepregătite, la care nu trebuie să întârzii. Ai șansa să câștigi premii pentru tine și perechea ta.

Te-ai înscris în cursa amuzantă inițiată de Iulius Mall Cluj pentru îndrăgostiți? Atunci fii atent la telefon, pentru că pe 14 februarie 2017 vei primi invitația lui Cupidon la întâlnire. În competiția „Don`t be late for Cupid`s date!” s-au înscris toți cei care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Cluj, în perioada 10 – 13 februarie.

Pentru clienții participanți, Valentine`s Day le aduce întâlniri pe nepregătite și cu premii atractive. Iulius Mall Cluj a stabilit nouă ore și tot atâtea locuri pentru întâlnirile buclucașe, în intervalul orar 12.00 – 20.00. Vei primi un sms de la Cupion, care îți va dezvălui coordonatele întâlnirii tale. Vei avea la dispoziție o oră și jumătate să ajungi la Iulius Mall și în locul specificat în mesaj. Dacă vă numărați printre primele trei cupluri care ajung la întâlnire, la ora și locul indicat, veți avea șansa de a câștiga o pereche de ceasuri Noah, pentru el și pentru ea, pe care le puteți personaliza așa cum vă doriți. Întrecerea constă în aruncarea săgeților pe un panou în formă de ceas, iar îndrăgostiții care vor ținti, dintr-o singură aruncare, cât mai aproape de ora la care au fost chemați la întâlnire vor fi marii câștigători ai accesoriilor fashion.

Perechile mai puțin norocoase, dar care nu au ratat întâlnirea, vor fi răsplătite pentru dragostea lor cu bilete la Cinema City și vouchere la Donuterie.

Recomandarea Iulius Mall Cluj pentru îndrăgostiți, de Valentine`s Day: „Don`t be late for Cupid`s date!”

Comentarii Facebook