Cum vei fi la bătrânețe, în funcție de zodia ta. Dacă încă te crezi ”nemuritor”, poți totuși să arunci o privire ... în viitor


Se spune că pe măsură ce îmbătrânim defectele pe care le avem prind contur și mai tare. Cu siguranță fiecare s-a întrebat măcar o dată în viață ”Cum voi fi la bătrânețe?”. Astrologii au analizat fiecare zodie în parte și vă oferă un răspuns, pe care trebuie să îl luați ca atare. Ține și de fiecare dintre noi să mai temperăm și controlăm anumite porniri, prin autoanaliză. 

Cum vei fi la bătrânețe - Berbec

Ești o fire sportivă și așa te vei menține și la varsta a treia. Fie că vei prefera să ieși cu bicicleta, fie că vei face trasee de munte, viașa activă te va ajuta să ții bolile departe de tine. Mișcarea te va ajuta să arăți bine chiar si dupa ce ai sarit de o anumită vârstă. Nativii acestei zodii vor deveni mai docili, ceea ce demonstrează că întelepciunea bătrâneții chiar există.

Cum vei fi la bătrânețe - Taur

Te transformi intr-un batranel/ o batranica agreabila, care aduna in jurul sau oameni de toate varstele, fiind o companie placuta. Te feresti de vorba „batranete, haine grele” si incerci sa privesti lucrurile cu optimism. La urma urmei, inaintarea in varsta, cu tot ce presupune ea, este un lucru firesc, motiv pentru care continui sa iti traiesti viata frumos.

Cum vei fi la bătrânețe - Gemeni

Din persoana vesela si simpatica din tinerete ai tendinta sa te transformi intr-o persoana morocanoasa si exagerata cu cei mai tineri decat tine. Nu iti pierzi energia, ba din contra pare ca pe masura ce inaintezi in varsta prinzi tot mai multa putere si ai pretentia ca toti sa fie ca tine. Situatiile dificile prin care treci de-alungul vietii te calesc.

La batranete, la fel ca la tinerete. Ba chiar mai mult decat atat. Devii tot mai atent/a la nevoile celor din jur si esti dispus/a mereu sa le sari in ajutor, asta desi te mai doare spatele, iar picioarele nu mai sunt la fel de sprintene. Iti doresti cat mai multi nepoti cu care te vei juca pana la epuizare. Cu alte cuvinte, te transformi din parintele perfect, in bunicul perfect.

Cum vei fi la bătrânețe - Leu

Vei arata nespus de bine la batranete, iar tonusul tau va fi de invidiat pentru cei de varsta ta. Te vei transforma intr-o persoana inteleapta, care poate impartasi multe din experienta sa de viata. Asta nu inseamna totusi ca nu vei ajunge sa regreti lucruri pe care nu ai apucat sa le faci in tinerete, din comoditate sau de frica.

Cum vei fi la bătrânețe - Fecioara

Nici macar la batranete nu reusesti sa te schimbi. Ramai aceeasi persoana critica, mereu pusa pe vanat greselile celorlalti, in special ale celor mai tineri, pe care ii taxezi sever. Daca nu incerci sa iti temperezi atitudinea ai sanse mari sa iti traiesti senectutea in singuratate. Si se pare ca te vei simti bine si asa.

Cum vei fi la bătrânețe - Balanta

Nu iti pierzi optimismul si pofta de viata, asta desi sanatatea, pe care ai neglijat-o in tinerete, ti-ar putea da de furca. Ramai insa o persoana cocheta, eleganta, care nu va iesi nici pana la magazinul din colt fara sa fie bine imbracata si parfumata. Pentru asta vei atrage admiratia tuturor celor din jur.

Cum vei fi la bătrânețe - Scorpion

Plimbarile lungi la ceas de seara si exercitiile fizice vor continua sa faca parte din rutina ta zilnica. Si asta pentru vrei sa fii sexy chiar si la batranete, cu atat mai mult cu cat te vei numara printre cele mai active sexual persoane de varsta ta. Trebuie insa sa mananci sanatos tocmai pentru a nu te imbolnavi cand ti-e lumea mai draga.

Cum vei fi la bătrânețe - Sagetator

Drumetii montane? Bunjee jumping? Excursii cu cortul? Cine spune ca sunt doar pentru cei tineri? Tu vei fi in mijlocul lor si nimeni nu iti va banui varsta, pentru ca esti in stare sa le dai clasa. Te adaptezi usor si esti capabil/a sa faci fata tuturor noutatilor, indiferent de domeniu. Vei iesi in parc cu nepotii pe role si ii vei provoca la competitii de jocuri online.

Cum vei fi la bătrânețe - Capricorn

Te transformi in genul de bunic pedagog, de la care cei mici vor avea ce invata. Chiar si la batranete vei continua sa studiezi, pentru nu fi pus vreodata in dificultate. Intalnirile cu caracter intelectual te stimuleaza, motiv pentru care devii un obisnuit al cluburilor de acest gen. In rest, tendinta este de a imbatrani in singuratate.

Cum vei fi la bătrânețe - Varsator

Ramai o persoana voluntara, gata mereu sa ii ajute pe cei cu greutati. Daca reusesti ca pana la varsta senectutii sa pui deoparte si ceva bani, cu atat mai mult te implica in cauze sociale. Vei calatori destul de mult pentru a descoperi locuri noi. Nu prea te-a preocupat niciodata sanatatea si de aici s-ar putea sa apara ceva probleme.

Cum vei fi la bătrânețe - Pesti

Norocul tau este ca iti pastrezi simtul umorului, pentru ca altfel esti foarte nostalgic/a si te gandesti cu regret la tineretea care a trecut. Esti bucuros/oasa sa povestesti oricui e dispus sa te asculte aventurile tale din trecut, pe care le dai ca exemplu. Devii mai preocupat/a de sanatatea ta pentru care ajungi sa faci adevarate obsesii.

Comentarii Facebook