Cum să îți gestionezi bugetul pentru pariuri


Gestionarea bugetului pentru pariuri poate fi o provocare foarte complicată, mai ales dacă nu ai prea multă experiență în acest sens. Acesta este motivul pentru care ne-am propus să realizăm un articol care să le fie de ajutor persoanelor care își propun să se folosească de un buget ori de câte ori joacă la pariuri sportive.

Dacă faci parte din această categorie de persoane, atunci suntem siguri că articolul nostru îți va fi de folos. Iată care sunt recomandările pe care le-am pregătit special pentru tine:

Cum stabilești bugetul la pariuri?

Înainte de toate, trebuie să clarificăm un lucru de o importanță deosebită: cum stabilești bugetul ideal pentru pariuri sportive?

În acest sens, recomandarea noastră este foarte simplă: bugetul pentru pariuri sportive nu trebuie să fie niciodată mai mare de 10% din veniturile tale lunare. 

Altfel spus, alocă un buget cât mai restrâns pentru pariurile sportive deoarece șansele de a pierde banii sunt foarte mari.

Dacă vei respecta această recomandare și vei seta un buget de maxim 10% din venituri, pierderea banilor nu va fi o tragedie iar viața personală nu îți va fi afectată de pierderea banilor.

Aplică și tu această recomandare iar astfel vei avea propriul buget pentru pariuri sportive, ceea ce îți va fi de folos pentru a deveni mai calculat și mai responsabil.

Cum gestionezi bugetul la pariuri?

Acum că ai aflat cum stabilești în mod corect un buget pentru pariuri sportive, cel mai probabil îți dorești să îl gestionezi cât mai eficient, astfel încât să obții profit pe termen îndelungat. Avem dreptate?

Dacă răspunsul este unul pozitiv, atunci avem o veste bună pentru tine: am pregătit mai multe sfaturi pe care trebuie să le pui în practică! Le găsești în rândurile imediat următoare:

Setează un număr limită de pariuri

Degeaba ai un buget pentru pariuri, atât timp cât îl consumi pe tot într-o singură zi, nu-i așa? Aceasta este o greșeală de evitat! 

Iar pentru ca bugetul pentru pariuri să poată fi utilizat timp de o lună de zile, va trebui să limitezi numărul de pariuri jucate într-o singură zi.

De exemplu, poți impune o limită de 2 pariuri pe zi și nimic mai mult. 

În acest fel nu numai că bugetul tău nu va fi expus, dar totodată vei fi mai calculat și mai responsabil. Vei depune toate eforturile necesare pentru a alege pariuri câștigătoare, așa că sigur vei obține profit mai des.

Miza trebuie să fie și ea limitată

De asemenea, setează un procent maxim pentru miza pe care o joci pe fiecare bilet. Aceasta poate fi de 5% sau maxim 10% din bugetul setat. În acest fel, bugetul stabilit va fi suficient pentru un număr mai mare de pariuri, ceea ce sigur te va încânta. 

Chiar dacă nu vei obține câștiguri foarte mari atât timp cât mizele sunt mici, acestea vor putea crește cu cât vei aduna mai multe pariuri câștigătoare, ceea ce va duce la creșterea bugetului tău.

De altfel, mai bine să câștigi puțin dar des decât mult însă foarte rar, nu-i așa? Vei gestiona mult mai eficient bugetul pentru pariuri dacă vei ține cont de acest sfat, suntem siguri!

Pariază după statistici

Așa cum spuneam, dacă vei stabili un buget pentru pariuri, sigur vei fi mai responsabil. Mai există un sfat pe care trebuie să îl aplici dacă vrei să îți gestionezi eficient bugetul pentru pariuri: folosește statisticile!

Alegând pariurile în funcție de statistici, vei crește șansele de a obține pariuri câștigătoare, iar astfel și bugetul tău va fi mai ușor de gestionat.

Există o mulțime de site-uri care oferă statistici ce te pot ajuta să pariezi mai inspirat, așa că toate aceste date trebuie să reprezinte o sursă de inspirație și pentru tine. 

Pariurile nu trebuie să reprezinte activitatea ta principală

În final, îți va fi imposibil să gestionezi bugetul pentru pariuri atât timp cât petreci întreaga zi pe platforma pe care o agenție de pariuri sportive online ți-o pune la dispoziție. Prin urmare, va trebui să te gândești și la o limită de timp pentru fiecare zi.

Nu petrece foarte mult timp la pariuri deoarece astfel riscul de a paria mai mult decât ți-ai dori va crește în mod considerabil. 

O limită de cel mult o oră pe zi, în care să incluzi și timpul pe care îl vei acorda consultării statisticilor, este mai mult decât suficientă, credem noi, așa că există toate argumentele pentru a lua în calcul această recomandare. 

Cel mai probabil îți va fi mai ușor să gestionezi bugetul pentru pariuri dacă vei face asta.

Acestea sunt sfaturile pe care trebuie să le aplici atunci când îți dorești să gestionezi eficient bugetul pentru pariuri. Aplică recomandările noastre și cu siguranță nu vei regreta această decizie. 

Sperăm că articolul nostru îți va fi de folos și că fiecare sfat va putea fi aplicat cu succes și în cazul tău.

Comentarii Facebook