Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la Untold Dubai. Luxul și opulența, la ele acasă după ce festivalul s-a extins de la Cluj în Dubai


UNTOLD și-a deschis casă și în Dubai, iar prima ediție a festivalului din „orașul bogaților” a fost un adevărat succes. Untold Dubai a adus pe scenă nume importante din industria muzicală, vedetele din showbiz-ul românesc fiind nelipsite, la fel și ținutele opulente.

Vedetele din România au făcut senzație la Untold Dubai, așa cum se întâmplă și la marile festivaluri din țară. Celebrități precum Laura Cosoi, Cătălin Botezatu, Mihai Petre sau Corina Bud s-au distrat și au dansat până în zori, pe ritmurile celor mai cunoscuți DJ și artiști din lume.

Ce ținute au purtat vedetele din România la Untold Dubai

Cătălin Botezatu 

Nici cu ocazia Untold Dubai, Cătălin Botezatu nu s-a dezis de stilul personal, care include ținute din materiale calitative și fluide. În prima zi de festival, creatorul de modă a optat pentru o ținută Casablanca, accesorizată cu ochelari de soare Gucci. Cămașa din tricot l-a costat pe designer 540 de euro, pantalonii se vând cu 555 de euro, iar ochelarii valorează 431 de euro.

În a doua zi de festival, creatorul de modă a purtat unul dintre cele mai neobișnuite accesorii, un cardigan croșetat inegal, peste un outfit all-black. Într-o altă zi de festival, Cătălin Botezatu a ales un outfit Versace lejer. Cămașa valorează 876 de euro, iar pantalonii scurți nu mai sunt pe stoc, însă se vând second hand în mediul online, cu aproape 182 de euro.

ff.png

Nicole Cherry și Alina Eremia, cele mai cool ținute 

Nicole Cherry și Alina Eremia au optat pentru ținute comode, cool și, nu în ultimul rând, sexy. Outfiturile lor au inclus mult denim și bustiere cu paiete, decupaje, aspect metalic ori alte aplicații strălucitoare sau colorate. Dacă Nicole a preferat auriul, Alina s-a orientat mai mult către articole argintii.

s.png

Laura Cosoi, cea mai sexy viitoare mămică de patru

Aflată în cel de-al doilea trimestru al celei de-a patra sarcini, Laura Cosoi s-a bucurat de câteva zile pline de muzică și dans la Untold Dubai, alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Actrița este o împătimită a rochiilor mini cu bocanci, un mix perfect între feminin și masculin, elegant și trendy.

sa.png

Inna, pe placul generației Z și Milenialilor 

La proba de sunet dinaintea momentului ei de la Untold Dubai, Inna a optat pentru un outfit demn de admirația generației Z, o cămașă cropped cu mâneci bufante și jeanși cargo. Ulterior, artista a optat pentru o ținută mult mai elegantă, o rochie neagră mulată, cu umeri supradimensionați și decupaje în zona abdomenului, atât pe placul gen Z, cât și Milenialilor, scrie Unica.ro

saa.png

Comentarii Facebook