Cum poti castiga de Paste un Citroen C4 la Iulius Mall Cluj


Fotografii si versuri, premii zilnice pana de Paste, inscrierea la "tombola de Iepuras" pentru noul antoturism Citroen C4 si un concurs tentant pe Facebook se numara printre surprizele de la Iulius Mall Cluj.

Loi seara, 29 martie 2012, la ora 19.00, in libraria Carturesti din Iulius Mall se va lansa un album cu totul special, intitulat "Spiritul locului". Fotografiile lui Feleki Karoly, insotite de poeziile semnate de bunul sau prieten si renumitul artist fotograf Dorel Gaina, vor fi prezentate si savurate cu snoave, ceai, cafea si biscuiti. Ovidiu Pecican va "prezida" intalnirea publicului cu cei doi artisti.

La Iulius Mall nu stii de unde sare iepurele! Pana pe 14 aprilie 2012, cumparaturile de Paste facute in Iulius Mall sunt recompensate! Primii 100 de clienti primesc bauturi racoritoare din gama Coca Cola, iar in fiecare seara va fi extras castigatorul unui aparat electrocasnic Homebread Moulinex. La cumparaturi de minimum 100 lei, clientii participa la extragerile fiecarei zile, dar si la marea tombola, din 14 aprilie, pentru cel mai dorit premiu: noul autoturism Citroen C4!

The Shopping Hunt, pe Facebook! - Fanii Iulius Mall Cluj vor primi premii zilnice si daruri consistente de Paste. Pana pe 14 aprilie 2012, cei care se inscriu au sanse la extragerea zilnica rasplatita cu un voucher de 50 lei la restaurantul Marty. La marea tombola de pe Facebook, toti participantii la concurs au sanse sa castige cele 3 premii substantiale. Locul 3 va fi rasplatit un abonament V.I.P. de 3 luni la World Class (cu acces la sala, sauna si piscina), locul 2 cu o sesiune de shopping in valoare de 500 lei si locul intai cu o sesiune de shopping de 1.000 lei.

Comentarii Facebook