Cum i-a explicat Ioana Grama fiicei sale că ea și Alex Tăgurean s-au despărțit. Influencerița clujeană: „I-am zis adevărul, e dureros”


Alex Tăgurean a devenit cunoscut publicului larg după ce s-a aventurat în relația cu Ioana Grama. Influencerița l-a făcut tată de fată, dar lucrurile nu au funcționat între ei. Prin urmare, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite. Totuși, ei au rămas în relații bune de dragul copilului.

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi, reușind să aibă numeroși fani în mediul online. Ioana Grama și Alex Tăgurean au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul de la noi. Știm despre cei doi că au împreună o fiică superbă, pe nume Ayana, ambii incecand să facă tot posibilul să își petreacă tot timpul liber cu ea.

În anul 2021, celebra influenceriță de la noi și-a șocant fanii, după ce i-a anunțat, prin intermediul unei postări pe internet, că a decis, alături de bărbatul cu care are un copil, să o ia pe drumuri separate.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost binecuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana", a scris Ioana Grama, la acea vreme, la InstaStory.

De curând, în cadrul unui interviu de tip podcast, Ioana Grama a fost întrebată cum a luat decizia de a-i spune fiicei sale că ea și fostul soț, Alex Tăgurean, nu mai formează un cuplu.

Ei bine, celebra influenceriță a mărturisit că i-a spus adevărul micuței sale, însă a fost destul de dureros, iar asta pentru că, spune ea, Ayana este la vârsta la care începe să perceapă lucrurile într-un mod diferit.

„Așa i-am spus, că nu mai suntem împreună, dar că vom fi pentru ea mereu. Fix așa i le zic, acum nu știu cât înțelege ea. I-am zis că nu ne mai iubim, i-am zis adevărul. Săraca oricum are niște conștientizări, sunt dureroase pentru mine, este vârsta la care înțelege lucrurile diferit și îmi pune intrări”, a povestit Ioana Grama, de curând, în cadrul unui podcast.

Comentarii Facebook