Cum arată sora mai mică a Andreei Marin. Ea a refuzat să o imite pe Andreea Esca - FOTO


Sora mai mică a Andreei Marin ar fi putut să urmeze o carieră în televiziune. Cristina Marin-Chiser a mers să dea o probă pentru a fi prezentatoare de ştiri, dar a refuzat să o imite pe Andreea Esca.

Cristina a fost la o probă la PRO TV Iasi, pentru un post de prezentator, unde ar fi fost obligată să o imite pe Andreea Esca, dar a refuzat.

"Cristina a candidat pentru postul de crainica la PRO TV Iasi. In timpul interviului i s-a cerut sa poarte modelul de frizura lansat de Andreea Esca si ea a refuzat. Sunt foarte mandru de gestul fiicei mele! Este absurd sa obligi o alta prezentatoare s-o imite pe Andreea Esca! Sunt sigur ca si cea de-a doua fiica a mea va ajunge in televiziune. Sunt convins ca isi va gasi un loc in TVR, singura scoala adevarata in domeniul televiziunii", declara, în martie 2004, Dan Marin, tatal Andreei si al Cristinei, pentru Ziarul de Roman.

Cristina a absolvit Facultatea de Drept din Iasi, are o carieră de juristconsult şi este patroana unui resutaurant de lux in Capitala, conform wowbiz.ro.

Comentarii Facebook