Cum a fost la Untold în prima zi. Începutul a fost neașteptat, dar festivalierii sunt antrenați - VIDEO

 

Untold a adunat în prima seara circa 65.000 de oameni pe stadionul Cluj Arena la ceremonia de deschidere și la mega show-ul celor de la The Chainsmokers.

 

Parov Stelar au încins atmosfera, pe ploaie, înainte de artificiile de la ceremonia de deschidere. Ploaia de la Cluj este deja o constantă, pentru că inevitabil însoțește orice festival. Din fericire, meteorologii se jură că până luni nu mai plouă, iar șeful Untold, Bogdan Buta, poate respira ușurat.

 

Dar să revenim la festival. La ora 20.00, a început o ploaie adunată și așezată, tipic ardelenească. Oamenii au venit, însă, pregătiți, semn că spiritul festivalier are tradiție la Cluj. Foarte mulți au avut pelerine. Cei care nu au avut au profitat de promoțiile brandurilor cu creier, care au avut pelerine de ploaie de dat. Am încercat si eu sa prind una, dar nu am avut mâna destul de rapidă.

 

Drumul până la arena principală, de pe stadion, a fost mai dificil, nimic ce nu a putut fi suportat, însă. Ce-i drept, când vedeai oameni liberi prin jur, care nu se uitau la doi picuri, te resetai rapid și înțelegeai de ce te-ai dus la Untold.

 

Stadionul răsuna! Parov Stelar au făcut iarăși show, iar artificiile de la ceremonia de deschidere au fost apreciate. Ploaia s-a oprit fix când au venit pe scenă cei de la The Chainsmokers. Cei doi băieți au făcut treabă bună și au ținut stadionul în palmă, aproape 2 ore, semn că Armin are urmași, după ce se va pensiona.

 

Mai e un lucru de apreciat. The Motans, de pe scena Băncii Transilvania, au adunat circa 10.000 de oameni la concertul lor de la 00.30. De pe arena principală a fost un exod după ce au terminat de mixat cei de la The Chainsmokers, iar foarte mulți au plecat direct să-i vadă pe ”motani”, care au cântat într-un mare fel. Minusul a fost, însă, scena prea mică. 

Comentarii Facebook