Cum a fost concertul Vaya con Dios de la Cluj! 3.000 de clujeni au fost impresionați. Solista le-a mulțumit țiganilor - FOTO

 

Trupa Vaya con Dios a cântat într-o manieră electrizantă miercuri seara, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în fața a 3.000 de persoane. 

 

Concertul a început după ora 20.00, deși era anunțat la fix. Publicul a început să aplaude după ora 20.15, moment în care atât artiștii, cât și organizatorii s-au pus pe treabă. Solista trupei Deni Klein le-a mărturisit clujenilor că trebuie să învețe română, ea fiind vorbitoare de franceză și spaniolă. ”Înțeleg câteva cuvinte. Chiar am citit la televizor în timp ce urmăream un program și am înțeles. Dacă voi mai veni în România, promit că voi învăța să spun ceva”, a mărturisit cântăreața de 60 de ani.

 

Spectatorii au intrat rapid în atmosfera concertului, iar hit -urile formației, precum ”Johnny”, ”Puerto Rico”, ”What’s a woman” sau ”Neh Na Na Na” au fost aplaudate la scenă deschisă. 

 

Trupa s-a retras de pe scenă în jurul orei 21.30, dar după câteva minute de aplauze a revenit pentru a cânta alte trei piese.

 

Acesta ar urma să fie ultimul concert Vaya con Dios din România, spectacolul de la Cluj-Napoca făcând parte din turneul de adio al formației. La conferința de presă dinainte de concert, solista trupei, Dani Klein, a spus că se retrage pentru că a obosit.

 

Este un turneu de adio. Tocmai am făcut 60 de ani și nu mai vreau să călătoresc tot timpul. Turneul va dura probabil aproape un an, dar după ce se va termina voi opri această formulă. Nu mă voi opri din făcut muzică, dar nu vreau să mai călătoresc atât”, a declarat solista formației, Dani Klein.

 

Artiștii au explicat și ce înseamnă pentru ei muzica Vaya con Dios.

 

Sound-ul Vaya con Dios este amestecul de culturi muzicale care ne-au influențat înca din tinerețe, acea bogăție a sunetului ce poate fi resimțită în muzica noastră și pe care îl veți simți și în playlist-ul nostru din această seară”, a explicat Red Gjeci, violonistul trupei.

 

Solista formației Dani Klein le-a mulțumit pe scena de la Cluj-Napoca și țiganilor, cântând un cântec țigănesc din 1968, melodia ei preferată. ”Vreau să le mulțumesc țiganilor pentru muzica pe care ei o creează”, a spus Dani Klein.

 

După România, Vaya con Dios au programate concerte în Polonia, Ucraina și Grecia.


Comentarii Facebook