Cu diamante la gât pe plajă, așa și-a făcut Bianca Drăgușanu apariția în Mamaia: ,,Ești nebună să te afișezi așa!"


Bianca Drăgușanu a impresionat fanii cu fotografiile ei spectaculoase de zilele trecute, realizate pe litoralul românesc. Vedeta nu a abandonat stilul și accesoriile nici la plaja selectă din Mamaia pe care s-a relaxat.

Prezentatoarea s-a înfățișat într-un costum de baie cu model de tip animal print al celebrului brand Dolce & Gabbana, unul din favoritele Biancăi. Costumul, în valoare de 895 de dolari a fost accesorizat cu o pereche de ochelari Dior în valoare de 400 de dolari. Vedeta a completat ținuta de plajă cu diferite inele și brățări dar și cu un colier din aur alb, cu diamante de 3,265 de euro și un lanț cu pandantiv în formă de cruce care costă 1,250 de euro. În total, vedeta a purtat la plajă un look care a costat-o 22.900 de lei.

Bianca a postat pe rețelele de socializare o poză cu ținuta ei fabuloasă, iar aprecierile fanilor nu au întârziat să apară.

 „Ești nebună să te afișezi așa la plajă?! ,Tu ai idee câte infarcte o să fie? Ești perfectă!”„Să te bucuri de viață și de timp! Dumnezeu să te binecuvânteze” , „Foarte frumoasă”, „Te iubesc, Bianca!”, “Ești atât de frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Bianca Drăgușanu.

dragusanu.jpg


Comentarii Facebook