Cristina Rus, cenușăreasa din Cluj, a rămas fără bani! DIICOT i-a sechestrat toată averea soțului

 

Cristina Rus, frumoasa blondă plecată de la Cluj la București, are mari probleme, după ce DIICOT a sechestrat averea soțului ei, circa 90 de milioane de euro. În plus, Dragoş Bîlteanu a și fost reținut de procurori.

 

Soție de milionar, Cristina Rus a trăit într-un lux orbitor. Bani, lux orbitor, genţi de firmă asortate invariabil cu pantofi de sute sau mii de euro, ultimele modele de maşini şi lista este lungă, scrie libertatea.ro, care a făcut un bilanț.

 

O anchetă amplă a descoperit că Bîlteanu, deţinătorul unui loc confortabil în topul bogaţilor României, face parte dintr- un grup care a creat un prejudiciu de 15.000.000 de euro prin devalizarea SIFurilor (Societăţi de investiţii financiare).

 

Procurorii au pus sechestru pe penthouse-ul din Pipera, de jumătate de milion de euro, în care îşi creşte cei doi copii, pe Range Roverul ultimul model primit de la soţul ei cel atent, pe banii din cont, pe acţiunile deținute și pe terenuri.

 

Cântăreața blondă avea un vis pe vremea în care își câștiga traiul din muzică, să întâlnească un bărbat puternic, bogat, care să aibă grijă de ea. După ce s-a căsătorit cu Bîlteanu, blonda de la Cluj a rupt legătura cu foștii prieteni și s-a aventurat într-o lume a luxului și a banilor. Ea a uitat perioada modestie de la Cluj, când cânta alături de manelistul Fero și circula cu autobuzul.

 

Alături de Bîlteanu, procurorii i-au mai reținut pe omul de afaceri de origine libaneză Najib El Lakis, Stere Gardan şi avocatul Nicolae Mergeani. Mergeani este acţionar, printre altele, la Clubul Fratelli din Bucureşti şi la Le Club Herestrău.

 

Dânsul este acţionar minoritar. Nu ne este afectată activitatea”, a declarat Silviu Talpău, manager general al Clubului Fratelli.

Comentarii Facebook