Crăciun și Revelion la Pensiunea Sarea-n Bucate de lângă Salina Turda! (P)


Cazare si Masa de Craciun si Revelion

Pensiunea cu restaurant Sarea-n Bucate, aflată vis-à-vis de intrarea în salina Turda, vine cu propuneri de nerefuzat pentru Crăciun şi Revelion. Gazdele pensiunii le-au pregătit oaspeţilor lor cele mai gustoase preparate tradiţionale din carne de porc, nelipsite de pe masa românilor de sărbători, precum şi o mulţime de surprize şi activităţi deosebite.

Caldă şi primitoare, Pensiunea Sarea-n Bucate se află lângă podgoria Crama La Salina, în imediata vecinătate a Salinei Turda. Cele 13 camere disponibile sunt mobilate ultramodern şi utilate complet, cu minibar, TV LCD şi Wi-fi.

Craciun Traditional – masa bogata si vinuri alese

Restaurantul Sarea-n Bucate este renumit pentru specialităţile bucătăriei ardeleneşti care au făcut numeroşi gurmanzi să suspine de plăcere, Crăciunul fiind ocazia perfectă pentru ca bucătarii restaurantului să se întreacă pe ei înşişi. Iar pentru că o masă bună nu este desăvârşită decât dacă este însoţită de vinuri pe măsură, în meniurile de Crăciun şi Revelion sunt incluse vinurile ISSA, mândria Cramei La Salina.


De Crăciun, în perioada 23 - 26 decembrie, le-am pregătit oaspeţilor noştri două pachete de 4 zile, cu cazare, masă şi cina festivă incluse. În plus, beneficiază de acces gratuit la Salina Turda și la centrul SPA Potaissa, plus multe alte surprize, printre care împodobirea bradului, un foc de tabără, o plimbare cu trăsura şi o sesiune de echitaţie la centrul ecvestru Salina Equines.” ne-a spus Alina Gherman, reprezentanta pensiunii.

În plus, cina festivă este cu adevărat specială, compusă din preparate tradiţionale din carne de porc crescut cu alimentaţie 100% naturală şi pregătite cu măiestrie de către bucătarii noştri iscusiţi.” a continuat aceasta.

Craciun cu familia si prieteni dragi

Oferta de Crăciun a Pensiunii Sarea-n Bucate se adresează în special familiilor cu copii, pentru care au fost pregătite numeroase surprize, de la o reţetă specială de suc de mere fiert cu condimente până la o cameră de joacă special pentru ei, la poveşti la gura şemineului şi vizita cu daruri a lui Moş Crăciun.

Toate detaliile despre oferta de Crăciun - program complet şi preţuri - le găsiţi aici.

Revelion – program special pentru copii si parinti

Pentru Revelion, oferta Pensiunii Sarea-n Bucate este la fel de tentantă.

Pentru Revelion ne aşteptăm oaspeţii începând din 30 decembrie, urmând ca check-out-ul să se facă în 2 ianuarie. Pe lângă petrecerea memorabilă din noaptea dintre ani, cu un meniu sofisticat şi program artistic, cei care aleg să îşi petreacă Revelionul la Pensiunea Sarea-n Bucate vor avea parte şi de alte surprize.” spune Alina Gherman.

Alina ne-a dezvăluit că de-a lungul sejurului de Revelion, oaspeţii pensiunii Sarea-n Bucate beneficiază de acces gratuit la Salina Turda și la centrul SPA Potaissa, precum şi de o sesiune de echitaţie la centrul ecvestru Salina Equines şi plimbări cu trăsura prin podgoria Crama La Salina.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, pentru care vom pregăti, într-un colțișor vesel, Revelionul Piticilor. Iar pentru a ne asigura că piticii sunt fericiţi şi părinții liniştiţi, pregătim de asemenea o cameră de joacă caldă și primitoare.” ne-a mai spus Alina.

Detalii despre programul complet şi preţurile pachetelor de Revelion găsiţi aici.

Atât pentru Crăciun cât şi pentru Revelion, copiii cu vârsta de până la 2 ani beneficiază de gratuitate iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2-14 ani, cu pat suplimentar, se percepe 50% din tarif. În plus, pentru pachetele achiziţionate în regim de Early Booking, până la data de 8 decembrie, se acordă un discount de 10% din prețul pachetului.

Petreceri Corporate – bucate alese si distractie garantata

Şi companiile pot pregăti pentru angajaţi petreceri corporate de Crăciun şi Microrevelioane la Pensiunea Sarea-n Bucate. “Ofertele pentru companii nu sunt prestabilite, le stabilim cu reprezentanţii fiecărei firme în parte. Noi asigurăm locaţia deosebită, atmosfera caldă şi primitoare, un meniu variat şi o echipă profesionistă care se va asigura că petrecerea este una de succes.” a specificat Alina.

Mai multe despre oferta Pensiunii Sarea-n Bucate pentru petreceri corporate gasiti aici.

Pentru achiziţionarea unui pachet de Crăciun sau Revelion, ori pentru detalii despre organizarea unei petreceri de firmă, le stau cu plăcere la dispoziţie doritorilor care mă pot contacta direct, telefonic, la numărul 0730 632 792 sau îmi pot scrie pe una dintre adresele de email restaurant@sarea-nbucate.ro sau pensiune@sarea-nbucate.ro”, precizează Alina Gherman.

Comentarii Facebook