Miercuri 24 Aprilie

Controversatul Ștefan Farrell din Cluj dă de pământ cu părinții care își duc copii la modelling


Agentul de modele din Cluj, Ștefan Farrell, prieten cu Cătălin Botezatu îi ceartă pe părinții care aruncă cu bani pentru a-i băga pe copii în prezentări. 

Farrell spune că fetele sunt duse de părinți și în Dubai și alte prezentări internaționale și naționale doar pentru ca părinții să-și satisfacă propriile mofturi.

Sunt anumiți organizatori, la nivel național, cât și intermediari la nivel internațional, care au prins slăbiciunea părinților cu bani, prostindu-i cu mare reușită, iar copiilor oferindu-le tot felul de diplome pompoase. Nu mi se pare normal ca copii între 3 și 12 ani să fie expuși la nivelul acesta în prezentările de modă inventate la nivel internațional, unde părinții plătesc mii de euro organizatorilor și designerilor pentru a-și expune copii în fața unor șeici sau unor așa ziși invitați prezentând rochițe cumpărate de la designeri pentru a-i propulsa pe scenă. Consider o batjocură să îți duci copilul mii de kilometri cu avionul, cu mașina, plătind mii de euro organizatorilor sau cumpărând zeci de rochii ca să aibă mai multe prezentări. NU E PROST CINE CERE, PROST E CINE DĂ”, a spus Ștefan Farrell, scrie infozilnic.ro.

Modellingul pentru copii se face cu măsură

Sunt de acord cu agențiile de modelling pentru copii doar într-o anumită măsură. Atunci când copii au ceva de învățat de acolo, cum ar fi ținută corectă, mers și prezență scenică, mobilitate, înlăturarea tracului scenic, creșterea încrederii în sine. Cu toate astea sunt de acord, dar tu ca părinte să plătești o sumă modică. Maxim 400-800 de lei. Pentru că implică niște costuri, închirierea sălii, fotografii și investiții”.

Sunt părinți care plătesc pentru ca odraslele lor să fie în față la prezentare.

Dar să te duci tu ca părinte ipocrit ce ești și să dai bani ca copilul să stea în rândul din față este umilitor. Așa îți înveți tu copilul? Să îi cumperi dreptul de a fi pe scenă? Unde e bucuria lui de a se bucura de realizările lui? Dar nu aceasta e problema. Problema cea mare este acest trafic de rochii care nu este ilegal, dar este imoral”.

Farrell: Părinții dau 1000 de euro pentru a-și băga copiii la prezentări

Farrell, pe numele lui real Florea (și-a schimbat numele), le dă un sfat părinților: ”Să spună nu categoric acestei mafii. Să nu își bage copii la evenimente pe sume peste 1000 E și să aștepte ca cei mici să crească. Dacă își doresc foarte mult să activeze, să se limiteze la un buget normal pentru că banii se câștigă, nu se fură. Până la urmă fiecare părinte face ce vrea cu banii lui. Eu nu am jignit pe nimeni, dar le-am deschis ochii. Sunt de-a dreptul siderat atât eu cât și alți colaboratori de ai mei când văd că s-au deschis școli de modelling, de oameni fără experiență. Ce îi reprezintă pe acești oameni? Fabrica de bani? Și-au dat seama că e loc de făcut bani pe spatele unor bieți oameni? Dacă sunt părinți care chiar nu înțeleg, nu au decât să plătească”.

Cine este Ștefan Farrell

Puțini știu despre viața lui Ștefan Farrell. Poate că pare o persoană arogantă și plină de controverse, probabil și prin faptul că tatăl lui a fost un miliardar deputat de București, foarte bine poziționat în diferite activități anterioare ca angajat la securității, al SPP-ului, al televiziunii Române și susținut de vechea gardă a PSD-iștilor ca senator, numele lui fiind dat unei galerii de artă din București, de pe strada Alba Iulia.

Cu toate acestea Ștefan nu a avut sprijinul familiei în modă, deoarece nu a dorit să aibă o carieră în politică sau avocatură. Tătăl lui îi spunea că nu vrea să devină al doilea Cătălin Botezatu. Cu toate acestea s-a încăpățânat și a reușit în modelling pe cont propriu. Pentru a nu a fi niciodată asociat cu tătăl lui și pentru a evita orice implicare politică, Ștefan și-a schimbat numele din Florea în Farrell. Cu toate acestea schimbarea numelui i-a purtat noroc.

258588386_6384670761604914_7179177380272710501_n-1024x683.jpg

Comentarii Facebook