Concurentul care a părăsit Masterchef din cauza colegului travestit atacă dur PRO TV-ul



Florin Valea, concurentul care s-a retras din competitia "Masterchef", anuțând că nu poate participa la concurs alătuir de un coleg travestit a reactionat dupa ce a vaăzut cum a fost relatat momentul de către Pro TV.

Florin Valea a fost primul concurent din istoria show-ului care a renuntat singur la "Masterchef" si acum acuza televiziunea ca a taiat la montaj secvente importante, doar ca sa il puna pe el intr-o ipostaza proasta, scrie ele.ro.

"Le multumesc celor care ma sustin si care sunt de acord cu principiile mele. Daca urmariti MasterChef SUA sau MasterChef UK nu veti vedea astfel de personaje. La montaj au fost taiate imaginile in care doamna/domn facea gesturi obscene cu morcovul sau glume nesarate, dar de, pentru rating si audienta unii calca peste orice principiu. Nu am nimic cu orientarea lor sexuala, sunt niste anomalii genetice (in opinia mea) si mi-e mila de ei, dar nu cred ca trebuie sa ma simt obligat sa fac echipa cu astfel de oameni", a afirmat Florin.

Fostul participant al emisiunii culinare acuză postul de televiziune Pro TV că exploatează la maxim ieșirea lui din concurs.

"Nu inteleg de ce PRO TV exploateaza in acest fel iesirea mea din concurs, postand din 3 in 3 zile acest lucru. A fost decizia mea si nu am nici un resentiment vis-a-vis de acest aspect. Nu accept transsexualii si asta e alegerea mea. Unde e sloganul PRO TV: Gandeste liber? Sunt acuzat de discriminare dar as vrea sa evidentiez urmatorul aspect: in cadrul emisiunii, barbatilor le-a fost interzis sa fie imbracati in bermude, tricouri cu mesaje, tricouri cu carouri, etc, iar acestui barbat (sau scuze, acestei doamne) i-a permis sa se decoreze ca si bradul de Craciun de pe Time Square. Unde este discriminarea? Nu am absolut nici o problema cu orientarea sexuala a unei persoane, dar manifestarile transsexuale nu le accept. Daca totusi persoana doreste sa si le manifeste, aceasta ar trebui sa aiba loc intr-un cadru intim sau locuri speciale, destinate acestei categorii", a mai spus Florin.

Comentarii Facebook