Concerte și spectacol de artificii la Cluj, de Ziua ”Unirii Mici”. Vezi care este programul


Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca anunță că, vineri - 24 Ianuarie 2020, vor avea loc o serie de evenimente speciale și concerte pentru a celebra 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. 

”„Mica Unire” are o semnificație aparte în istoria națiunii române, reprezentând un moment cheie în amplul proces care a condus la înfăptuirea Marii Uniri a României din 1918”, transmite municipalitatea.

Iată care este programul evenimentelor:

- PIAȚA UNIRII

16:00 - Regal Folcloric 

Ansamblul Folcloric Crăișorul 

Ioan Berci

Sava Negrean Brudașcu

Mariana Sfechiș 

Ioana Ștețco 

Maria Golban Șomlea 

Lucia Potra 

Ana Ilca Mureșan

Marius Ciprian Pop 

Ansamblul Folcloric Mărțișorul 

Aurel Tămaș  Acompaniază 

Orchestra Regal Transilvan

19:00 - Concert Mircea Vintilă 

- PIAȚA AVRAM IANCU 

20:00 - Spectacol de artificii 

- Centenarul Filmului Românesc revine la Cluj-Napoca. Evenimentul se alătură sărbătorii Unirii Principatelor Române și va avea loc la cinematograful „Florin Piersic” de la ora 18:00. 

Evenimentul prezentat de Irina Margareta Nistor îl are ca invitat special pe marele actor și om de teatru, Dorel Vișan. Filmul difuzat în cadrul acestui eveniment va fi „Iacob” de Mircea Daneliuc, dublu nominalizat la Festivalul Filmului European din 1988 la categoriile „Cel mai bun film” și „Cel mai bun actor”. 

Intrarea este liberă, iar biletele pot fi rezervate gratuit online, accesând: https://eventbook.ro/film/bilete-iacob sau pot fi ridicate de la casieria cinematografului până la ora începerii filmului, în limita locurilor disponibile.

Comentarii Facebook