Miercuri 24 Aprilie

Concert Deep Central, la Iulius Mall Cluj se VALENTINE'S DAY

 

Trupa Deep Central va susține un concert la Iulius Mall Cluj, joi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. 

 

Joi, 14 februarie, de la ora 18.00, șase perechi de tineri îşi vor demonstra sentimentele prin intermediul unor probe amuzante, miza fiind abonamente pentru ambii parteneri, valabile un an, la World Class Health Academy Cluj-Napoca. Concursul ”Mad Love” va fi moderat de îndrăgitul personaj Cătălin Dezbrăcatu'. 

 

De Ziua Îndrăgostiţilor, cuplurile îşi vor putea uni destinele pentru o zi, ceremoniile fiind oficiate chiar de Cupidon. Pentru ca atmosfera romantică din Iulius Mall să fie completă, clujenii sunt aşteptaţi să asculte hit-urile trupei Deep Central.

 

Până de Valentine’s Day, îndrăgostiţii de shopping vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor. În cadrul campaniei ”Love for Shopping”, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor câştiga, zilnic, 100 de premii surpriză la roata norocului. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi, pe 14 februarie, la ora 20.00, va pleca împreună cu perechea sa într-un sejur exotic la Punta Cana, în Republica Dominicană.

 

Iulius Mall premiază iubirea şi în mediul online. Unul dintre fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj, care postează pe wall-ul persoanei iubite o inimioară cu mesaj romantic, prin intermediul aplicaţiei „Share the Love”, va câştiga un weekend romantic la SPA, pentru două persoane, la hotelul de 5 stele City Plaza din Cluj-Napoca. Norocosul va fi anunţat pe 14 februarie, în urma tragerii la sorţi.

 

Tot joi, la parterul Iulius Mall, va avea loc Târgul de Cadouri de Valentine’s Day. Cei care nu au reuşit să găsească darul perfect pentru perechea lor vor avea de ales dintr-o gamă variată de propuneri aparte ale expozanţilor participanţi.

 

În perioada 8 - 24 februarie, amatorii de lectură vor găsi la Iulius Mall volume la preţuri reduse. „Îndrăgostiţi de cărţi” este un eveniment organizat de librăria Cărtureşti, special pentru Valentine’s Day şi Dragobete, ce presupune ca la fiecare achiziție să fie oferit şi un cupon de reducere pentru jumătatea cumpărătorului. Reducerea este de 20% la carte și de 10% la oricare alt produs.

 

Şi prichindeii vor avea motive de bucurie în acest weekend. Pe 15 şi 16 februarie, în intervalul orar 12.00 - 18.00, în zona KidsLand, Iulius Mall şi Jokee îi invită pe cei mici să transforme joaca în mici opere de artă prin intermediul atelierelor de pirogravură.

Comentarii Facebook