CONCERT Al Bano si Ricchi e Poveri pe Cluj Arena

 

Celebrul artist Al Bano și grupul Ricchi e Poveri vor concerta pe Cluj Arena în acestă vară.

 

Evenimentul va avea loc joi, 11 iunie, de la ora 20.30 si se va desfasura pe Stadionul Cluj Arena. 

 

Al Bano este vocea italiana cea mai cunoscuta in lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe intreg mapamondul, pentru talentul incredibil si vocea minunata. Anul 2015 a fost anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, marele artist cumuland 14 prezente, numarul maxim atins de vreun artist la cel mai prestigios festival din lume. 

 

Ricchi e Poveri a scris pagini importante in istoria pop a muzicii italiene si internationale. Povestea grupului Ricchi e Poveri, una dintre cele mai versatile, stralucitoare si iubite formatii de pe scena europeana, a inceput la Genova, in 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a castigat un palmares impresionant de premii si distinctii, a vandut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cantece si a concertat pe tot mapamondul. Hit-urile lor, precum "Che sarà", "Sarà perché ti amo", "Mamma Maria", "Voulez vous dancer" sunt considerate si astazi piese “clasice” ale muzicii usoare italiene. 

 

Muzica italiana este o sarbatoare a spiritului si un etalon al valorilor. Hit Italy, band-ul celui mai prestigios festival din lume, Festivalul Sanremo, va completa stralucirea si autenticitatea spectacolului „Una festa italiana”. Hit Italy este o formatie alcatuita din muzicieni de exceptie, experti ai muzicii italiene, care acompaniaza marii artisti din Peninsula in turneele internationale. Band-ul Hit Italy va sustine un program artistic in deschiderea serii si va acompania trupa Ricchi e Poveri. 

 

Biletele se gasesc la casa de bilete a Stadionului Cluj Arena, la Agentiile de bilete ale Teatrului National, Operei Nationale, Casei de Cultura a Studentilor si online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. 

 

In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 250 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a. 

Comentarii Facebook