Compatibilitate dintre zodii. Cu ce zodii se potrivește Berbecul? 3


Berbecul își poate găsi partenerul ideal în zodia Leului sau în zodia Săgetătorului. Totuși, acesta nu este exclus să aibă o relație și cu nativii din Gemeni, Taur sau Vărsător, care sunt de asemenea foarte compatibili cu Berbecii.

Află care dintre acești nativi se potrivesc cel mai bine cu un Berbec și dacă ești una dintre aceste zodii, ce fel de relație vei avea cu un nativ din Berbec.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec și Leu

Berbec - Leu. Focuri îngemănate. O întâlnire senzationala de suflete-pereche, plină de lumină, putere, energie și forță. Dacă ai găsit un Leu, ține minte că personalitatea lui pare a fi fost creată pentru a se potrivi cu a ta. N-or să vă lipsească niciodată ideile îndrăznețe, conversațiile animate și aventurile în doi.

Leul are o inima mare, care te va fascina, și o înclinație spre teatralism, care te va face mereu să râzi (și ce Berbec n-ar ceda în fața acestui argument forte?). Amândoi sunteți semne de Foc, așa că o să descoperiți mereu lucruri noi împreună, o să creați sau inițiați proiecte. Vreți aceleași lucruri, așa că o să le obtineți mult mai ușor în doi. Leul este un semn foarte romantic (el simbolizează inima omului celest), așa că o să-ți facă o mie și una de surprize adorabile.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec și Leu

Pregătește-te să mergi la cele mai tari restaurante, fiindcă Leului îi place să meargă în oraș, să se afișeze, să frecventeze localuri rafinate și pline de eleganță. Îi mai place și să se îmbrace bine și reușește să arate bine în orice ar pune pe el, așa că scoate hainele bune de la naftalină și lăsa acasă blugii și tricourile.

Leul este un curtenitor (iar femeia Leu – o femeie fatală prin excelență), dar îi place mult, mult de tot, să fie la cârmă, să fie șef, așa că acesta ar putea fi un punct de fricțiune între voi. Însă are atâta șarm încât parcă văd cum o să predai armele!

Sexual, Leul este o felină sălbatică, foarte sexy și pur și simplu fascinant. Și fiindcă Berbecul nu e fidelitatea întruchipată, un avertisment : să nu cumva să calci pe alături, fiindcă o să plătești scump. Leul nu uită când l-a calcat cineva pe coadă și se răzbuna.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec și Leu

Este vreunul dintre voi practic? Nici gând, dar sunteți așa de productivi amândoi, încât probabil că o să aveți destui bani ca să nu vă faceți probleme pe tema necesităților casnice. Acesta este un parteneriat între doi șefi hotărâți și puternici, care vă va aduce amândurora împliniri și succese. Între voi va fi mereu o tensiune dinamică.

Leul este semn fix, adică încăpățânat (ghici cine mai e vestit în zodiac pentru exact aceeași calitate!). Da, este chiar mai încăpățânat decât tine, așa că de multe ori o să reușească să își impună punctul de vedere. Când o să vă certați – fiindcă probabil că o să o faceți și pe asta –, vestitul răget al leului o să te domolească până și pe tine, așa că mai bine încearcă să eviți certurile sau să te gândești la izolare fonică. Nu uita că mândria Leului nu acceptă să fie rănită; greu – și cu multe insistențe, laude, complimente și tot ce ai tu mai bun la îndemână – ai să-ți faci Leul să uite vreo chestie care i-a rănit orgoliul!

Sunteți făcuți unul pentru altul și vă înțelegeți reciproc de minune, așa că ține-ți bine pisica fermecată! 


Comentarii Facebook