Mihai Trăistariu dezvăluie că dorește să-și facă transplant de corp: „Aș da fericit banii”


Mihai Trăistariu a dezvăluit că își dorește să-și facă transplant de corp. Din ce motiv vrea artistul să apeleze la o astfel de intervenție, dar și de când timp urmărește cu interes acest subiect, Mihai a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate. 

Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap. (...) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat. (...) Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru emisiunea Star News, pe Antena Stars.

Chiar dacă a dezvăluit că nu ar sta prea mult pe gânduri înainte de a-și face un transplant de corp, Mihai Trăistariu a ținut să precizeze că își dorește să aibă același creier, dar totodată să poată cânta în continuare. Artistul a mărturisit că este un adept al schimbărilor care apar și nu este împotriva tehnologiei, iar, prin urmare, dacă se dovedește că o astfel de operație este posibilă, nu se va gândi de două ori înainte să o facă.

Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și... Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc”, a adăugat artistul, citat de Spynews. 

Comentarii Facebook